Crafted by Fitness oprema za neuporedivu udobnost i pokretljivost


Nakon višegodišnjeg testiranja materijala i uzoraka, kao i brojnih dizajnerskih recenzija, na tržište Srbije konačno je stigla nova Reebok linija helanki i šortseva – Crafted by Fitness.

Crafted by Fitness kolekcija predstavlja savršen prikaz uloženog vremena i posvećenosti detaljima koji se ogledaju u novim modelima namenjenim sportistima i onima koji vole da treniraju. Liniju karakterišu LUX Tight and Epic Short, odnosno helanke i šortsevi koji idealno prijanjaju uz telo. Ova linija nudi kupcima neuporedivu udobnost i pokretljivost.

„Znamo da potrošači koji koriste našu sportsku opremu redovno treniraju satima i da su vrlo posvećeni. Kada je u pitanju usavršavanje proizvoda, moramo da osluškujemo želje i pratimo potrebe potrošača kako bismo im zahvaljujući opremi pomogli da ostvare svoj pun potencijal. U Reebok-u imamo izraženu strast prema fitnesu, ali i jednako snažnu naklonost prema dizajnu. Crafted by Fitness je kolekcija koju smo kreirali kako bismo ljubiteljima sporta i treniranja ponudili proizvod koji ne samo da izgleda dobro i u kojem se osećaju prijatno, već koji će pomoći da poboljšaju svoje performanse”, ističe Hien Nguyen senior dizajner u Reebok-u.

Reebok tim je uspeo da proizvede kolekciju koja je pre svega posvećena performansama potrošača. Zato ne čudi što Erin Hendel, senior menadžer proizvodnje, ističe da su svi u Reebok-u vrlo uzbuđeni što će konačno videti svoje potrošače u akciji.


PROIZVODI