“CIPELE SU DOSADNE, NOSITE PATIKE”

28.12.2021.

CONVERSE kompanija je osnovana 1908. godine u Americi. 1917. kompanija je dizajnirala preteču modernih Ol-Star pod nazivom "Neklizajuće". Patika je sastavljena od gumenog djona i platna gore. Bile su dizajnirane kao atletske cipele za košarkaše.

“Chuck Taylor” - Čarls Tejlor?

Dvadesetih godina prošlog veka, zahvaljujući primedbama, ali i unapređenjima Čarlsa Tejlora, košarkaša i prodavca u kompaniji Converse, postaju popularne. Zbog ogromnog učinka u promociji brenda i unapređenjima u dizajnu, njegovo ime je dodato na amblem. Tako je rođena “Chuck Taylor” All Star patika, koju su nosili mnogi profesionalni košarkaši. Tokom godina, Converse Chuck Taylor All Stars napravio je preokret od sportske do svakodnevne obuće.

Totalna ekspanzija

Prvobitno elitne košarkaške patike Chuck Taylor All Star su evoluirale u patike koje su bile izbor mnogih subkultura, posebno umetnika i muzičara. Converse je posebna filozofija, zaštitni znak mnogih generacija, brend sa tradicijom. 2003. godine Nike je kupio Converse.

 

 

Predstavljamo vam dva modela i dva pravca ovog Brenda ali sa istim ciljem a to je potpuni komfor:

ULTRA LIGHT.

Suština Chucks-a, u laganoj silueti. Chuck Taylor All Star Ultra Low Top patike su klasični model, koji karakteriše veštačka koža i mreža, detalji sa osiguračima i udobna unutrašnjost koja će vas podržati u spoartskim aktivnostima, obezbeđujući maksimalnu udobnost.

 

TOUGH 2.0.

Uvek pouzdan, Converse El Distrito 2.0 je napravljen od veštačke kože kako bi izdržao svakodnevno habanje. Dodatni jastučići na jeziku i postava traju duže, dok inovirana unutrašnjost pomaže da ova verzija bude još udobnija od prethodne.

 

I za kraj…šta je to što je specifično kod ovog Brenda?

Imaju toliko boja koje možete izabrati da ćete sigurno pronaći onu koja vam se dopada, od klasičnih potpuno crnih do upadljivijih boja. Converse takođe nudi personalizovanije opcije na mreži, kao što je prilagođavanje sopstvenog para prema izboru boja, pa čak i dodavanje teksta na cipele! Sjajno zar ne

 

Pogledajte novu kolekciju u Đaksport prodavnicama i na našem sajtu

https://www.djaksport.com/converse

Tagovi: lifestyle patike converse