RANAC BICOLOR PLAVO-CRVENI - 121396

Pulse -

IZBOR VELIČINE

Artikal više nije dostupan na lageru!

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Ranac BICOLOR PLAVO-CRVENI je model osveženog dizajna, novih materijala koji ističu jedistven ukus korisnika. Karakteriše ga visok kvalitet izrade. Bicolor ranac prepun je novih i optimizovanih funkcija, kao što je USB/media konektor, vodootpornost i organizer koji daju potpuni ugođaj korišćenja.
Veličina: 46 x 32 x 15cm
Materijal: Poliester 600D
Anatomski oblikovan zadnji deo koji omogućava optimalan protok vazduha
Anatomski oblikovane postavljene naramenice koje imaju mogućnost podešavanja
Dno izrađeno iz 3 sloja tako da oštri predmeti ne mogu da ga oštete
Prostrana pregrada i jedna prednja sa ziperom
Pregrada za laptop veličine 14 inča
USB konektor
Metalni ziperi SBS
Reflektujuće trake za upozorenje i bezbednost
Garancija: Proizvođač daje 25 meseci garancije koja podrazumeva greške u materijalu ili greške prilikom izrade. Garancija ne pokriva oštećenja prouzrokovana nezgodom, nepravilnom upotrebom, nemarnošću, normalnim habanjem ili normalnim izbeljivanjem boja vremenom zbog česte upotrebe.

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Program: Dečiji
Unisex
Brend: Pulse
Robna grupa: RANAC

BREND

PULSE je brend nastao 2009. godine i poznat je kao proizvođač anatomskih, školskih, poslovnih, sportskih, planinarskih rančeva i torbi, izuzetnog kvaliteta i pristupačnih cena. Ideja funkcionalnog dizajna i vrhunske izrade je prepoznata od strane potrošača. Dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe. Svi proizvodi su izrađeni od proverenih materijala, bez PVC-a i zadovoljavaju sve standarde EU. Poseduju "Reach" sertifikat koji osigurava zdravstvenu ispravnost.

Odaberi veličinu

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com