TORBA ZA FIZIČKO FLIGHT ZONE - 121318

Pulse -

IZBOR VELIČINE

Artikal više nije dostupan na lageru!

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Torba FLIGHT ZONE je namenjena za nošenja patika i opreme za mališane koji su ljubitelji sporta. Takođe, može se kombinovati sa rancem istog dizajna.
Veličina: 40 x 30,5 x 1cm
Materijal: Poliester 600D

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Program: Dečiji
Unisex
Brend: Pulse
Robna grupa: RANAC
TORBE

BREND

PULSE je brend nastao 2009. godine i poznat je kao proizvođač anatomskih, školskih, poslovnih, sportskih, planinarskih rančeva i torbi, izuzetnog kvaliteta i pristupačnih cena. Ideja funkcionalnog dizajna i vrhunske izrade je prepoznata od strane potrošača. Dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe. Svi proizvodi su izrađeni od proverenih materijala, bez PVC-a i zadovoljavaju sve standarde EU. Poseduju "Reach" sertifikat koji osigurava zdravstvenu ispravnost.

Odaberi veličinu

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com