OUT CIPELE HYPERHIKER K

Adidas - S80827

 • 7.499,00 din.

  Ušteda: 2.999,60 din. (-40%)

  4.499,40 din.

  Dodatna ušteda: 899,88 din. (-20%)

  3.599,52 din.


  Cena važi 26.03.2020. (16:40) do 02.04.2020. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

 • 13.0
 • 13.5
 • 1.5
 • 2.5
 • 4.5

OPIS PROIZVODA

Adidas Hyperhiker K model su praktične i izdržljive čizme za decu. Napravljene za celodnevno pešačenje, cipele srednjeg obima čuvaju dečija stopala i podržavaju avanturističke aktivnosti na otvorenom. Gornji deo je izrađen od kombinacije veštačke kože i tkanine, sa postavom od tekstila. Đon od visokokvalitetnog materijala štiti stopalo, a Traxion podnožje pruža optimalno prijanjanje na klizavu podlogu. Predstavljaju savršen izbor za duge šetnje u zahtevnim uslovima.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Robna grupa: CIPELE
Program: Dečiji
Brend: ADIDAS
Izrada: Lepljena
Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Namena: Obuća za suvo i hladno vreme
Gornjište: Poliuretan
Platno
Postava: Platno
Đon: Guma

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.