SANDALE ALTASWIM C

Adidas - BA7849

  • 3.599,00 din.

    Ušteda: 359,90 din. (-10%)

    3.239,10 din.


    Cena važi 02.04.2020. (16:00) do 03.04.2020. (13:00) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Adidas Altaswim C su dečije sandale, idealne za kupanje. Nude potpuno podesive trake koje savršeno pristaju stopalima koja stalno rastu. Brzo se odvodi voda I brzo se suše. Đon je od Eva pene, sa fleksibilnim žlebovima za prirodno kretanje.

SPECIFIKACIJA

Izrada: Lepljena
Đon: Guma
Održavanje: Brisati vlažnim sunđerom i sapunicom
Gornjište: Poliuretan
Namena: Obuća za bazen
Postava: Platno
Program: Dečiji
Robna grupa: Sandale
Brend: ADIDAS

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.