TS PATIKE X TANGO 18.3 TF J

Adidas - DB2423

 • 7.199,00 din.

  Ušteda: 1.439,80 din. (-20%)

  5.759,20 din.

  Dodatna ušteda: 1.727,76 din. (-30%)

  4.031,44 din.

  Cena važi 23.08.2019. do 09.09.2019. i odnosi se isključivo na online kupovinu!

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

 • 3.5
 • 4.0
 • 4.5

OPIS PROIZVODA

Adidas X Tango 18.3 TF su patike stvorene za brzu akciju. Model je opremljen dvoslojnim gornjim delom koji se prilagođava stopalu kao čarapa. Ovaj dizajn pruža podršku i udobnost bez opterećenja. S druge strane, TF đon je izrađen od gume koja ne ostavlja tragove i ima odlično prianjanje na teškim prirodnim površinama i veštačkoj travi, štiteći od klizanja u svim bočnim i linearnim pravcima, što poboljšava manevrisanje i brzinu.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Izrada: Lepljena
Deklarisano: Obuća za suvo vreme
Đon: Guma
Gornjište: Sintetička koža
Tekstil
Postava: Tekstil
Održavanje: Sušiti na sobnoj temperaturi
Brisati vlažnom krpom
Namena: Obuća za suvo vreme
Program: Dečiji
Brend: ADIDAS
Robna grupa: PATIKE

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.