DAROGA PLUS LEA

Adidas - B27271

  • 11.999,00 din.

    Ušteda: 1.199,90 din. (-10%)

    10.799,10 din.


    Cena važi 19.10.2019. do 31.10.2019. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

OPIS PROIZVODA

Adidas Daroga Plus Lea je model kvalitetne, lagane muške cipele, koja se izuzetno dobro prilagođava podlozi. Gornjište je izrađeno u kombinaciji prirodne i veštačke kože. Djon je izradjen od Eva pene, materijala koji je lagan i izdržljiv. Adipren tehnologija u petnom delu omogućava odličnu amortizaciju, a traxion štiti od klizanja u svim pravcima. Smanjuje rizik od dislokacije zgloba, poboljšava pokretljivost i brzinu.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Održavati preparatima za kožu
Brisati vlažnom krpom
Izrada: Lepljena
Đon: Guma
Gornjište: Koža
Poliuretan
Namena: Obuća za suvo vreme
Postava: Platno
Brend: ADIDAS
Robna grupa: PATIKE
Program: Muški

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.