KOPACKE WORLD CUP

Adidas - 011040

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

  • 7
  • 7.5
  • 8
  • 8.5
  • 6.5

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Ova Adidas kopačka proizvedena je davne 1979.godine i vrlo brzo postala vrlo popularna medju fudbalerima svih kategorija. Sa svojim klasičnim dizajnom, izdržljivom kožom kengura i metalnim klinovima daje maksimum na terenu zbog čega ćemo je vidjati i narednih godina u Adidasovoj ponudi.

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Održavanje: Održavati preparatima za kožu
Brisati vlažnom krpom
Izrada: Lepljena
Brend: ADIDAS
Program: Muški
Robna grupa: KOPAČKE
Đon: Guma
Gornjište: Koža
Postava: Platno
Namena: Kopačke za meku podlogu

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.