KOPACKE COPA MUNDIAL

Adidas - 015110

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

  • 11.5

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Adidas Copa Mundial kopačka napravljena je za Svetski kup 1982.god. iako je puštena u prodaju još davne 1979.god. Od tada do danas urađene su samo sitnije izmene. Kopačka je napravljena od kože kengura što omogućava da se formira prema nozi a ujedno daje veću kontrolu lopte. Po nekima ovo je najbolja kopačka svih vremena.

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Održavanje: Održavati preparatima za kožu
Brisati vlažnom krpom
Izrada: Lepljena
Brend: ADIDAS
Program: Muški
Robna grupa: KOPAČKE
Đon: Guma
Gornjište: Koža
Postava: Platno
Namena: Kopačke za meku podlogu

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.