OUT CIPELE TERREX HERON MID CW CP

Adidas - AC7841

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Adidas Terrex Heron Mid CW CP su planinarske cipele. Specijalno sintetičko punjenje efikasno zagreva i zadržava prirodnu toplotu tela. Čvrsti gumeni đon sa Stealth® tehnologijom pruža snažno prianjanje na klizavim i ledenim površinama. Toplotno izolovani Primaloft® visokotehnološki sintetički filer nastavlja da se zagreva čak i kada je vlažan.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Izrada: Lepljena
Brend: ADIDAS
Program: Muški
Robna grupa: CIPELE
Đon: Guma
Gornjište: Sintetička koža
Tekstil
Postava: Tekstil
Namena: Obuća za suvo vreme

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.