OUT PATIKE TERREX AGRAVIC

Adidas - CM7616

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

OPIS PROIZVODA

Adidas Terrex Agravic GTX patike su namenjene za aktivnosti na otvorenom, dizajnirane za kretanje po strmom brdskom terenu. Izvanredna kombinacija materijala i tehnologije izrade su idealni za pešačenje i trčanje po neravnom terenu. Gornjište od čvrstog, prozračnog tekstila i sintetičkog materijala povećavaju udobnost i izdržljivost, dok je u postavi Gore-Tex® membrana. U srednjem sloju je Boost™ pena koja omogućava izvanrednu udobnost pri dodiru s podlogom, zbog povrata energije. Đon je izrađen od Continental gume koja omogućava optimalno prijanjanje kako u vlažnim tako I i suvim vremenskim prilikama.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Izrada: Lepljena
Đon: Guma
Gornjište: Poliuretan
Platno
Namena: Obuća za suvo i hladno vreme
Postava: Platno
Brend: ADIDAS
Robna grupa: PATIKE
Program: Muški

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.