TS KOPACKE X 18.1 FG

Adidas - CM8365

 • 26.399,00 din.

  Ušteda: 7.919,70 din. (-30%)

  18.479,30 din.

  Dodatna ušteda: 2.771,90 din. (-15%)

  15.707,41 din.


  Cena važi 18.10.2019. do 22.10.2019. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

 • 8.5

OPIS PROIZVODA

Adidas Performance X 18.1 FG Energy Mode je model koji ima nisko izrezano gornjište, profilisanu petu i četvorosmerni jezik za učvršćivanje, što osigurava fiksiranje stopala. Gornji deo je napravljen od tanke mreže, a đon je perforiran da bi se smanjila težina. Okrugli klinovi omogućavaju brzo pokretanje i zaustavljanje na čvrstoj podlozi.

SPECIFIKACIJA

Izrada: Lepljena
Đon: Guma
Održavanje: Sušiti na sobnoj temperaturi
Brisati vlažnom krpom
Gornjište: Poliuretan
Postava: Platno
Brend: ADIDAS
Program: Muški
Robna grupa: KOPAČKE
Namena: Kopačke za tvrdu podlogu

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.