TS PATIKE NEMEZIZ TANGO 18.3 TF

Adidas - DA9622

 • 10.799,00 din.

  Ušteda: 3.239,70 din. (-30%)

  7.559,30 din.


  Cena važi 10.09.2019. do 30.09.2019. i odnosi se isključivo na online kupovinu!

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

 • 9.0
 • 9.5
 • 10.0
 • 10.5

OPIS PROIZVODA

Adidas Nemeziz 18.3 TF su patike jedinstvenog dizajna koji oponaša zavoj. Model je inspirisan sportskom trakom i namenjen je manevarskoj igri. Elastične trake koje formiraju vrh protežu se u jednom pravcu i blokiraju istezanje u drugom. Kao rezultat toga, patike pružaju odličnu podršku. Pojačana je ventilacija i precizan kontakt lopte zahvaljujući tekstilnoj površini sa posebnim premazom.

SPECIFIKACIJA

Izrada: Lepljena
Đon: Guma
Gornjište: Sintetička koža
Tekstil
Postava: Sintetika
Održavanje: Sušiti na sobnoj temperaturi
Brisati vlažnom krpom
Namena: Obuća za suvo vreme
Brend: ADIDAS
Robna grupa: PATIKE
Program: Muški

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.