KID TORBA LIN CORE GB - DT5714

Adidas -

1.399,00 din.

Ušteda: 139,90 din. (-10%)

1.259,10 din.

U cenu je uračunat PDV

Cena važi 11.06.2021. (15:10) do 14.06.2021. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

  • 0

Odaberi veličinu

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Torba LIN CORE GB je namenjena za nošenje patika i opreme za sve one koji su ljubitelji sporta. Jednostavnog je dizajna, sa velikim logotipom.
Veličina: 47 x 37cm
Materijal: 100% Poliester
Prostrana glavna pregrada

RASPOLOŽIVE BOJE

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Program: Unisex
Dečiji
Muški
Ženski
Brend: ADIDAS
Robna grupa: RANAC
TORBE

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.