OUT PATIKE TERREX CMTK GTX W - BY2772

Adidas -

14.899,00 din.

Ušteda: 5.959,60 din. (-40%)

8.939,40 din.

Dodatna ušteda: 1.787,88 din. (-20%)

7.151,52 din.

U cenu je uračunat PDV

Cena važi 19.01.2022. (11:59) do 20.01.2022. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

  • 6.5

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Adidas Terrex CMTK GTX W su cipele namenjene za mokre i neravne terene. Gornjište je mrežasto sa zavarivanjem otpornim na abraziju I sa Gore-tex tehnologijom. Đon je pogodan za mokre I klizave površine. Pri proizvodnji đona je korišćena Continental guma, koja izvanredno prijanja uz podlogu.

KOMBINUJ SA

SLIČNI PROIZVODI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: ADIDAS
Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Đon: Guma
Izrada: Lepljena
Namena: Obuća za suvo i hladno vreme
Robna grupa: PATIKE
Gornjište: Platno
Poliuretan
Postava: Platno
Program: Ženski

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Ponedeljak - Subota: 08-21h
Nedelja: 10-17h

Četuj sa nama

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com