BUDI DEO TIMA KOJI POBEĐUJE

05.04.2022.

Da biste ostvarili pogodnosti namenjene članovima kluba pri online kupovini, neophodno je da Vaš nalog na sajtu bude povezan sa Đak karticom. Proces povezivanja odnosno apliciranja je jednostavan i sastoji se iz nekoliko lakih koraka.

Kod online apliciranja za Đak karticu ista se dobija isključivo u elektronskom obliku. Da biste bili u mogućnosti da Đak karticu koristite u našim maloprodajnim objektima, za ostvarivanje prava na povrat odnosno sakupljanje poena ili trošenje postojećih, neophodno je da kolegama na kasi kažete da posedujete karticu, da se ulogujete na svoj nalog i da im date na uvid elektronsku karticu. Druga mogućnost je da napravite screenshot Vaše kartice koji ćete dati kolegama na uvid. Datum i vreme povezivanja kartice sa nalogom je izuzetno važno, jer od tog trenutka, svaka porudžbina koju kreirate na sajtu je evidentirana na kartici i iznos koji Vam nedostaje da pređete na narednu kategoriju biće manji.

Pridruži se našem pobedničkom timu besplatno i koristi brojne pogodnosti. Od sada do Vaše kartice lako možete doći učlanjenjem ovde . Uputstvo za apliciranje ili povezivanje Đak & Spot kartice možete pronaći ovde.

Tagovi: sport DjakSport djak kartica