CIPELE NEVADA KID NBK GDO

CARRERA - CA626017-SHARK

 • 4.990,00 din.

  Ušteda: 1.996,00 din. (-40%)

  2.994,00 din.

  Dodatna ušteda: 898,20 din. (-30%)

  2.095,80 din.


  Cena važi 04.04.2020. (19:40) do 07.04.2020. (08:30) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Zimska duboka cipela koja pruža celodnevnu udobnost i prijatan osećaj pri nošenju. Lagana i fleksibilna obuća za svakodnevne aktivnosti, pri suvom i hladnom vremenu. Zbog svog izgleda lako se uklapa u različite stilske kombinacije.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Robna grupa: CIPELE
Program: Dečiji
Brend: CARRERA
Deklarisano: Obuća za suvo vreme
Obuća za hladno vreme
Izrada: Lepljena / šivena obuća
Održavanje: Čistiti suvom mekom krpom
Namena: Obuća za suvo i hladno vreme
Sastav: Drugi materijali
Tekstil

BREND

CARRERA je italijanski brend čija je misija stvaranje prepoznatljivog iskustva u kupovini, koje zadovoljava i racionalne i emocionalne potrebe. Filozofija tima stilista i dizajnera je da stvori stil za kosmopolitske ljude, koji žele modu, udobnost i stil po povoljnim cenama. Rezultat je zaštitni znak u modi sa različitim proizvodima za žene, muškarce i decu pogodne za sve uzraste, nudeći brojne opcije za stvaranje kombinacije koja najbolje predstavlja svaki stil.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.