ĐAK SPORT: NOVE KOLEKCIJE SPORTSKIH BRENDOVA ZA SEZONU „JESEN 2021“

25.10.2021.

Prelazni period sa leta na jesen je popularan među ljubiteljima mode, jer je savršen za kombinaciju letnjih i zimskih stvari, kao što su duksevi i šortsevi. U ovom periodu možete se igrati sa odevnim kombinacijama i oblačiti slojevito, a veliki deo autfita letnje sezone koja se bliži kraju čini upravo obuća koju ste odabrali.

Đak Sport i ove sezone, svetske modne trendove čini dostupnim svim ljubiteljima dobrog sportskog i ležernog stila.

Đak Sport: Nove kolekcije sportskih brendova za sezonu "JESEN 2021"

Novi modeli top brendova kao što su: Nike, adidas, Reebok, Skechers, Puma, Hummel, Kappa, Under Armour, prvi su odabir mnogih kada je reč o obući i odeći za svakodnevno nošenje.

Moderne boje, zanimljivi krojevi, sezonski materijali, moderan dizajn – sve su to odlike jesenje kolekcije najpopularnijih sportskih brendova u Đak Sport-u.

Đak Sport: Nove kolekcije sportskih brendova za sezonu "JESEN 2021"
Foto: Đak Sport

Trail trčanje u jesen je doživljaj koji ne želite da propustite. Trail patike se razlikuju od patika za trčanje po asfaltu u nekoliko aspekata. Za trail su vam potrebne patike prilagođene okolini u kojoj se nalazite.

Ono što je veoma važno jeste da patike budu malo dublje i čvršće, da imaju deblji đon i krampone, da su stabilne i dobro prianjaju uz stopalo. Najbolje patike za trail trčanje u jesen i zimu koriste gore-tex nepromočivu membranu. Naša preporuka su brendovi: Mizuno, Brooks, Adidas Terex i dr.

Đak Sport: Nove kolekcije sportskih brendova za sezonu "JESEN 2021"
Foto: Converse

Brend Converse nam svojim novim modelima još jednom pokazuje zašto je „večan“ i zašto ostaje izuzetno istaknut u svesti svih nas. Ovaj brend nije samo brend patika, već je i nosilac čitave jedne supkulture, estetike i stava – a svako ko nosi Converse patike nosi ih jer zna šta one predstavljaju.

Converse modeli simbol su autentičnosti, kreativnosti i smelog pogleda u budućnost i zato nikada neće izaći iz mode. Njihove dobro poznate „starke“, patike su koje su obeležile naše odrastanje, a njihovi novi modeli tu su da obeleže odrastanje novih generacija – jer, Converse uvek ide u toku sa vremenom i ne zadržava se u mestu.

Pozdravite jesen s gracioznošću, jer je dugo iščekivana kolekcija „JESEN 2021“ izložena u Đak Sport radnjama in a online shop-u.

Tagovi: kolekcija jesen outdoor trail