PATIKE LEBRON WITNESS VI-CZ4052-001

14.499,00 din.

-

IZBOR VELIČINE

Artikal više nije dostupan na lageru!

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Za ovu iteraciju LeBron Vitness-a, zamenjen je Air Zoom vidljivim Air Max jastucima — LeBronovim omiljenim — kako bi pomogli u raspršivanju sile udarca i pružili osec´aj osetljivosti. Lagani, ojačani mrežasti gornji deo vas drži u okruženju, trake koja povezuje vaše prednje stopalo do spoljašnjih oblikovanih delova koji se zavrsavaju u vašoj peti.
Ključne stavke:
Izdržljivi gumeni đon ima klasičnu vučnu šemu u obliku riblje kosti napred-nazad. Guma je podeljena i delimično isečena ispod luka kako bi se smanjila težina i omoguc´ila da se savija.
Srednji đon od oblikovane pene je lagan, elastičan i pomaže u glatkom prelasku sa pete na prste. Spoljašnji TPU delovi duž pete obezbeđuju stabilnost sa strane na stranu i pomažu da se upregne i usmeri vaša silaSPECIFIKACIJA

Program: Muški
Brend: NIKE
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: PATIKE
Dodatno:

BREND

NIKE je američka multinacionalna kompanija koja se bavi dizajnom, razvojem i prodajom sportske obuće, odeće i ostale sportske opreme. Kompanija je osnovana 1964. godine kao Blue Ribbon Sports, dok je zvanično postala Nike, Inc. 1978. godine. Kompanija ime duguje grčkoj boginji pobede Niki. Nike swoosh logo je jedan od najprepoznatljivijih logotipa, kao i slogan „Just do it“, a trenutno posluje u više od 160 zemalja. Najpoznatiji su po najpopularnijim modelima sportske i lifestyle obuće, ali i kvalitetnom tekstilu i opremi za vežbanje. Neki od nezaobilaznih modela obuće koji su obeležili svoje vreme su Nike Air Max, Nike Air Jordan, Nike Capri i mnogi drugi. Nike ima bogat asortiman odeće za vežbanje: majica, trenerki, dukseva, kao i ekstenzivan asortiman sportskih aksesoara. U svom portfoliju Nike ima proizvode sa najsavremenijim tehnologijama, izrađene od inovativnih materijala i vrhunskog dizajna.

Radno vreme Call Centra:
Ponedeljak - Subota: 08-21h
Nedelja - Neradan dan

Kontakt:

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com