Ženske helanke, EPIC SEAMLESS TIGHTS, EASTBOUND-EBW852-BML

2.299,00 din.

-

IZBOR VELIČINE

  • M
  • L

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

EASTBOUND EPIC SEAMLESS ženske helanke za trening izrađene su od specijalno napravljene tkanine koja nudi jedinstvenu vrstu mekoće, bez šavova, pruža dodatnu udobnost i šampionski osećaj. Ove ženske helanke za vežbanje ne samo da sprečavaju vidljivost linija vec´ su izuzetno nežne za kožu. Sa seamless odećom za vežbanje, pokreti su manje stegnuti jer su materijali koji se koriste u njenoj proizvodnji prozračni i dizajnirani tako da se prilagođavaju kretanju tela. Proizvodi osećaj kao „druga koža” – lagana kao pero, rastegljiva i inovativna.

Ključne karakteristike:

  • Helanke

  • Seamless tehnologija - bez vidljivih šavova

  • Napravljene od prijatnog i kvalitetnog materijala

  • „Druga koža“ - lagana kao pero, rastegljiva i inovativna

  • 52% nylon, 43% polyester, 5% elastane

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: EASTBOUND
Robna grupa: helanke
Grupa: TEKSTIL
Program: Ženski
Dodatno:

BREND

EASTBOUND je brend sportske odeće i obuće, sa fokusom na kvalitet, stil i performanse. Obuća EASTBOUND napravljena je tako da pruža izuzetnu podršku i udobnost za stopala, dok je odeća dizajnirana tako da omogućava slobodu kretanja i osigurava udobnost. Lifestyle kolekcija kombinuje casual, moderan i udoban izgled: ovi kvalitetni materijali odlično se nose u svakodnevnim situacijama.

EASTBOUND je brend koji se pridržava visokih standarda kvaliteta i dizajna, sa ciljem da pruži svojim kupcima proizvode koji će ih oduševiti. Oni su spoj pristupačne cene i visokog kvaliteta, dostupni su za sve, od sportista do onih koji traže udobnost i moderan stil u svakodnevnom životu.

Radno vreme Call Centra:
Ponedeljak - Subota: 08-21h
Nedelja - Neradan dan

Kontakt:

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com