LFS W PATIKE GRAND COURT BASE - EE7874

IZBOR VELIČINE

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Model Adidas GRAND COURT, koji svojim dizajnom osvaja tržište dugi niz godina je pravi izbor za dame koje uvek biraju sigurnu kupovinu. Asimetričan đon, klasična bela boja i zaštitni znak brenda Adidas će učiniti da vaša kombinacija bude potpuna, elegantno-sportskog duha, kojim je ovaj model inspirisan.

Ključne karakteristike:

  • Favorit na tržištu dugi niz godina

  • Stabilnost i komfor gazišta su dva glavna epiteta ovog modela

  • Idealne za svaku vrstu događaja

  • Napravljene od veštačke kože koja se lako održava

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: ADIDAS
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: PATIKE
Program: Ženski

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Ponedeljak - Subota: 08-21h
Nedelja neradan dan

Kontakt:

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com