LFS W PATIKE PUMA CILIA MODE - 371125-02

7.199,00 din.

Ušteda: 1.799,75 din. (-25%)

5.399,25 din.

U cenu je uračunat PDV

Akcijska cena važi 27.01.2023. (12:29) do 30.01.2023. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Udobne, elegantne ženske patike koje se lako mogu kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju. Njihov dizajn omogućava lako kretanje u svakoj prilici, prikladne su za sportske kao i za svakodnene aktivnosti.

Ključne karakteristike:

  • Plitke ženske patike

  • SoftFoam uložak

  • Pertlanje

  • Prava i sintetička koža

  • Visoka udobnost

  • Karakterističan Puma logo na patici

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Grupa: OBUĆA
Robna grupa: PATIKE
Brend: PUMA
Program: Ženski
Dodatno:

BREND

PUMA je vodeća nemačka multinacionalna kompanija koja proizvodi sportsku i lifestyle obuću i opremu. Jedan od najjačih svetskih brendova sportske opreme u najširem smislu. Dugoročna misija brenda je da postane najtraženiji brend u kategoriji sportlifestyle. Logo kompanije nastao 1948. godine se uz male izmene koristi i do danas. Predstavlja kombinaciju slike pume u skoku i podebljanih slova „Puma“, dok se njihova boja i pozadina mogu menjati. Puma, koja je aktivna i danju i noću, predstavlja zver sposobnu da skoči nekoliko metara. Birajući Pumu za svoj logo i naziv, kompanija je želela da istakne svoju pouzdanost i kompetentnost na prepoznatljiv način. Puma je sportski brend koji uspešno spaja sport, aktivan životni stil i modne uticaje. Jedinstvena kombinacija tehničkih inovacija i revolucinarnog dizajna, postiže iznenađujuće domete u domenu odeće i opreme za sportski način života. Filozofija brenda Puma, kombinuje sportski kredibilitet sa jedinstvenim pogledom na svet da bi oformili proizvode koji odskaču iz mase. 

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Ponedeljak - Subota: 08-21h
Nedelja - Neradan dan

Kontakt:

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com