RUN PATIKE WAVE RIDER 24 - J1GD2003-43

17.599,00 din.

Ušteda: 4.927,72 din. (-28%)

12.671,28 din.

U cenu je uračunat PDV

Akcijska cena važi 27.01.2023. (12:29) do 30.01.2023. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Patike za trčanje koje će vam doneti novi osećaj udobnosti na stazi i poboljšane performanse u svakom pogledu. 24 verzija legendarnog Wave Ridera oplemenjena je novim Enerzy materijalom u prednjem delu đona. Prednost tog materijala je što čini patike udobnijim, lakšim i daje veću povratnu energiju. Ove patike su stvorene za brzinu i prelaženje velikog broja kilometara. U srednjem đonu je ugrađena  pena U4iCX, koja daje još više udobnosti i mekoće prilikom trčanja. Poboljšan prelaz peta-prsti i fleksibilnost u prednjem delu su dodatni kvalitet. Ove patike su namenjene profesionalnim trkačima

SPECIFIKACIJA

Brend: Mizuno
Grupa: OBUĆA
Robna grupa: PATIKE
Program: Ženski
Dodatno:

BREND

MIZUNO je japanski brend sa dugogodišnjom tradicijom, koja datira od 1906. godine. Filozofija brenda je koncipirana na stalno unapređenje sportske opreme. Svi proizvođači trkačkih patika se trude da poboljšanjem tehnologije naprave takav proizvod koji će imati primat u odnosu na konkurenciju. Na samom vrhu su par kompanija, među kojima je i zasluženo Mizuno. Osnova Mizuno tehnologije je kombinacija dva različita elementa: amortizacije i stabilnosti. Oni su apsolutno neophodni da se nađu u vrhunskoj patici za trčanje. Velike sile koje se javljaju u toku procesa trčanja utiču na svaki deo tela, pa je važna prava mera amortizacije i stabilnosti, što smanjuje mogućnosti za povrede. Istraživački centar Mizuno-a se nalazi u Japanu, a fabrike su u ostalim zemljama dalekog istoka. U Japanu se studiozno ispituje ceo proces ljudskog koraka, od koračanja do sprinta. Na osnovu istraživanja projektuju se novi modeli sportske obuće, kako bi svako dobio vrhunske patike, prilagođene nameni, polu, težini osobe, tipu stopala itd. Za svakoga Mizuno ima odgovarajući model patika.

Odaberi veličinu

Radno vreme Call Centra:
Ponedeljak - Subota: 08-21h
Nedelja - Neradan dan

Kontakt:

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com