LOPTA NBA TEAM TRIBUTE BSKT DEN NUGGETS - WTB1300XBDEN

IZBOR VELIČINE

  • 7.0

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Ostanite lojalni uz “Wilson NBA Team Tribute” košarkaške lopte. Na površinskom sloju se nalazi naizmenični šara primarnih i sekundarnih boja vašeg tima sa logotipom tima istaknutim na prednjoj straini. “Performance Cover” dizajniran za igranje na bilo kojom terenu koji odaberete, napravljen sa izdržljivim završnim slojem i za najgrublje površine

KOMBINUJ SA

SLIČNI PROIZVODI

SPECIFIKACIJA

Grupa: ACCESSORIES
Robna grupa: LOPTE
Program: Oprema
Brend: Wilson

BREND

WILSON je američki proizvođač sportske opreme sa sedištem u Čikagu, a od 1989. godine je deo finske grupe Amer Sports sa sedištem u Helsinkiju. Prodajna mreža je razvijena u preko 100 zemalja širom sveta. Ovaj brend je vodeći svetski proizvođač sportske opreme za igre sa loptom. Osnovni sportovi su tenis, baseball, američki fudbal, golf, košarka, softball, badminton i squash. Misija kompanije je neprestana potraga za inovativnim tehnologijama i vrhunskim dizajnom, čime će se unaprediti igra svih sportista, kako vrhunskih tako i rekreativaca.

Radno vreme Call Centra:
Ponedeljak - Subota: 08-21h
Nedelja neradan dan

Četuj sa nama

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com