MONTAŽA / ISPORUKA / GARANCIJA

ISPORUKA SPRAVA - Besplatna, osim za isporuku namontirane sprave iz radnje gde je cena za takvu isporuku 1000,00 din(ova isporuka je moguća samo za teritoriju Beograda)

  • Teritorija užeg Beograda, spravu fizički isporučujemo. Rok isporuke je 7 radnih dana
  • Za sve ostale opštine, uključujući i širu okolinu Beograda, isporuka bi išla brzom poštom. Šira okolina Beograda podrazumeva opštine (Surčin, Barajevo, Grocka, Sopot, Obrenovac, Palilula). Rok isporuke/slanja je 2 radna dana

MONTAŽA Cena montaže 1000,00 din za svaku spravu.

  • Ako se sprava isporučuje u Beogradu- i sprava se u kutiji isporučuje iz našeg magacina i montira, cena montaže 1000,00 din
  • Ako se sprava isporučuje u Beogradu namontirana iz radnje, naplaćuje se cena od 1000,00 din za namontiranu spravu iz radnje. Takođe kupac moze SAM preuzeti spravu iz radnje ako želi, tada mu se NE naplaćuje 1000,00 din.
  • Za ostale opštine i širu okolinu Beograda ne radimo montažu. Kupcu može da se pošalje brzom poštom namontirana sprava (sobni bicikl ili elipticni trenaser ali NE i traka za trčanje). Spravu strecujemo u foliju i na odgovornost kupca šaljemo ukoliko dođe do oštećenja u smislu ogrebotina u transportu. Za ovako poslatu spravu takodje naplaćujemo 1000,00 din za montažu, koju će kupac platiti po preuzimanju sprave (neka vrsta otkupa)

Sve sprave se vrlo lako motiraju, posebno trake za trčanje-podizanje tela trake i postavka 4 šrafa. (svaka sprava ima uputstvo sa svim detaljima oko montaže).
Kupac OSTVARUJE pravo na garanciju ukoliko sam montira po priloženom uputstvu.

GARANCIJA ZA SPRAVE - 24 meseca. Svi uslovi garancije se nalaze u Garantnom listu. Prodavci obavezno da napomenu da su sprave za amatersku/kućnu upotrebu. Za svaku drugi vrstu upotrebe, garancija ne važi, i koriste je na sopstvenu odgovornost.

GARANCIJA SITNICE - 24 meseca. Garancija se ne uvažava ukoliko je došlo do fizickog oštećenja artikla, što ćemo proceniti na osnovu konkretnih slučajeva/fotografije kupca.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.