Plaćanje karticama

  1. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, UniCredit Banka ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
  2. Ukoliko posedujete Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja.
  3. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Unicredit banke. Na bančinom sajtu vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate.
  4. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj(kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
  5. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo Unicredit banci kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania ePonuda.com