RUN PATIKE WAVE SKY 3

Mizuno - J1GC1902-29

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Najnoviji model od Mizuna za neutralne trkače je Wave Sky 3 koga karakteriše velika udobnost pri trčanju. Mizuno je na području neutralnih patika za trčanje napravio veliki pomak sa novom Foam Wave tehnologijom u đonu, koja daje više mekoće i udobnosti pri trčanju. Novost je i XPoP pena u srednjem delu đona, koja u kombinaciji sa U4icX i U4ic penom odlično apsorbuje udarac koje stopalo trpi pri svakom koraku i doprinosi udobnosti. Gornji materijal patika je izrađen od dvoslojne tekstilne AeroHug mreže, s time da je donji sloj elastičan i doprinosi stabilnosti , a gornji je čvršći i ima funkciju stabilizatora. Patika je namenjena za zahtevnije neutralne trkače zbog stabilnosti koju daje. Takođe tu je i nova SmoothRide tehnologija sa boljim prelazom sa pete na prste dok je donji deo đona napravljen od X10 karbonske gume, koja odlično prijanja na svim terenima. Tehnologije: Mizuno Wave, XPOP, Aerohug, AIRmesh, Premium INSOCK, Smoothride, Intercool, U4ic, U4icX, X10 Težina:320g (m) / 275(ž).

SPECIFIKACIJA

Robna grupa: PATIKE
Program: Muški
Brend: Mizuno

BREND

MIZUNO je japanski brend sa dugogodišnjom tradicijom, koja datira od 1906. godine. Filozofija brenda je koncipirana na stalno unapređenje sportske opreme. Svi proizvođači trkačkih patika se trude da poboljšanjem tehnologije naprave takav proizvod koji će imati primat u odnosu na konkurenciju. Na samom vrhu su par kompanija, među kojima je i zasluženo Mizuno. Osnova Mizuno tehnologije je kombinacija dva različita elementa: amortizacije i stabilnosti. Oni su apsolutno neophodni da se nađu u vrhunskoj patici za trčanje. Velike sile koje se javljaju u toku procesa trčanja utiču na svaki deo tela, pa je važna prava mera amortizacije i stabilnosti, što smanjuje mogućnosti za povrede. Istraživački centar Mizuno-a se nalazi u Japanu, a fabrike su u ostalim zemljama dalekog istoka. U Japanu se studiozno ispituje ceo proces ljudskog koraka, od koračanja do sprinta. Na osnovu istraživanja projektuju se novi modeli sportske obuće, kako bi svako dobio vrhunske patike, prilagođene nameni, polu, težini osobe, tipu stopala itd. Za svakoga Mizuno ima odgovarajući model patika.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.