TS PATIKE WAVE VOLTAGE MID

Mizuno - V1GA196521

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

Artikal više nije dostupan na lageru!

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Patika prvenstveno namenjena za odbojkaše koji žele dobru zaštitu od udaraca pri doskoku kao i neophodnu stabilnost. Mizuno je to postigao pomoću Wave tehnologije u đonu, koja patici daje okretnost i stabilnost. Gornja tekstilna mrežica Air Mesh daje bolju prozračnost patici. Dynamotion Groove pruža bolju stabilnost i fleksibilnost pa samim tim odlična odziv. Tehnologije: Mizuno Wave,Dynamotion Groove ,D-Flexgroove, Airmesh, Removable INSOCK MizunoIntercool, DURA SHIELD

SPECIFIKACIJA

Robna grupa: PATIKE
Program: Muški
Brend: Mizuno

BREND

MIZUNO je japanski brend sa dugogodišnjom tradicijom, koja datira od 1906. godine. Filozofija brenda je koncipirana na stalno unapređenje sportske opreme. Svi proizvođači trkačkih patika se trude da poboljšanjem tehnologije naprave takav proizvod koji će imati primat u odnosu na konkurenciju. Na samom vrhu su par kompanija, među kojima je i zasluženo Mizuno. Osnova Mizuno tehnologije je kombinacija dva različita elementa: amortizacije i stabilnosti. Oni su apsolutno neophodni da se nađu u vrhunskoj patici za trčanje. Velike sile koje se javljaju u toku procesa trčanja utiču na svaki deo tela, pa je važna prava mera amortizacije i stabilnosti, što smanjuje mogućnosti za povrede. Istraživački centar Mizuno-a se nalazi u Japanu, a fabrike su u ostalim zemljama dalekog istoka. U Japanu se studiozno ispituje ceo proces ljudskog koraka, od koračanja do sprinta. Na osnovu istraživanja projektuju se novi modeli sportske obuće, kako bi svako dobio vrhunske patike, prilagođene nameni, polu, težini osobe, tipu stopala itd. Za svakoga Mizuno ima odgovarajući model patika.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.