RUN PATIKE WAVE INSPIRE 16

Mizuno - J1GD2044-36

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

U pitanju je nova serija patika Wave Inspire kreirana tako da obezbedi svu neophodnu stabilnost koja Vam je potrebna prilikom trčanja. Novo fanshaped wave tehnologija u kombinaciji sa U4iC penom pruža stabilnost i udobnost. S obzirom da je patika lagana i stabilna idealan je izbor za pronatore. Potpuno novi gornji deo omogučava više udobnosti ali i stabilnosti. Nova U4iCX pena u petnom dijelu pruža više udobnosti i izdržljivosti. Donji deo đona je izradjen od X10 karbonske gume, koja odlično prijanja na svim terenima. Tehnologije: Mizuno wave, Dynamotion fit, AIRmesh,Premium INSOCKSmoothRide, Intercool, U4iC, U4iCX, X10 Težina: 290g (m) / 245g (ž)

SPECIFIKACIJA

Robna grupa: PATIKE
Program: Ženski
Brend: Mizuno

BREND

MIZUNO je japanski brend sa dugogodišnjom tradicijom, koja datira od 1906. godine. Filozofija brenda je koncipirana na stalno unapređenje sportske opreme. Svi proizvođači trkačkih patika se trude da poboljšanjem tehnologije naprave takav proizvod koji će imati primat u odnosu na konkurenciju. Na samom vrhu su par kompanija, među kojima je i zasluženo Mizuno. Osnova Mizuno tehnologije je kombinacija dva različita elementa: amortizacije i stabilnosti. Oni su apsolutno neophodni da se nađu u vrhunskoj patici za trčanje. Velike sile koje se javljaju u toku procesa trčanja utiču na svaki deo tela, pa je važna prava mera amortizacije i stabilnosti, što smanjuje mogućnosti za povrede. Istraživački centar Mizuno-a se nalazi u Japanu, a fabrike su u ostalim zemljama dalekog istoka. U Japanu se studiozno ispituje ceo proces ljudskog koraka, od koračanja do sprinta. Na osnovu istraživanja projektuju se novi modeli sportske obuće, kako bi svako dobio vrhunske patike, prilagođene nameni, polu, težini osobe, tipu stopala itd. Za svakoga Mizuno ima odgovarajući model patika.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.