RUN PATIKE WAVE SKY 4 - J1GD2002-42

Mizuno -

21.199,00 din.

Ušteda: 4.239,80 din. (-20%)

16.959,20 din.

Dodatna ušteda: 1.187,14 din. (-7%)

15.772,06 din.

U cenu je uračunat PDV

Cena važi 28.11.2021. (23:59) do 03.12.2021. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Lagane patike za trčanje, koje će vam doneti novi osećaj udobnosti na stazi i poboljšane performanse u svakom pogledu. Revolucionarno dostignuće Mizuna na području neutralnih patika za trčanje sa novom Foam Wave pločom daje više mekoće i udobnosti prilikom trčanja. Novost je i XPoP pena u srednjem đonu, koja u kombinaciji sa U4icX i Enerzy penom u prednjem delu omogućava izuzetno ublažavanje udaraca i odzivnost, te neizmernu udobnost pri svakom koraku. Gornji materijal patika je izrađen od dvoslojne tekstilne AeroHug mreže, dok je donji sloj elastičan i pruža vrhunsko prijanjanje. Čvršći gornji sloj ima i funkciju stabilizatora. Ove patike posebno odgovaraju težim neutralnim trkačima zbog stabilnosti, koju daje nova ovalna ploča. Poboljšan prelaz peta-prsti i fleksibilnost u prednjem delu su dodatni kvalitet i postižu se novom Smooth Ride tehnologijom. Gumeni đon je izuzetno izdržljiv i napravljen je od X10 karbonske gume, koja odlično prijanja na svim terenima.

RASPOLOŽIVE BOJE

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: Mizuno
Robna grupa: PATIKE
Program: Ženski

BREND

MIZUNO je japanski brend sa dugogodišnjom tradicijom, koja datira od 1906. godine. Filozofija brenda je koncipirana na stalno unapređenje sportske opreme. Svi proizvođači trkačkih patika se trude da poboljšanjem tehnologije naprave takav proizvod koji će imati primat u odnosu na konkurenciju. Na samom vrhu su par kompanija, među kojima je i zasluženo Mizuno. Osnova Mizuno tehnologije je kombinacija dva različita elementa: amortizacije i stabilnosti. Oni su apsolutno neophodni da se nađu u vrhunskoj patici za trčanje. Velike sile koje se javljaju u toku procesa trčanja utiču na svaki deo tela, pa je važna prava mera amortizacije i stabilnosti, što smanjuje mogućnosti za povrede. Istraživački centar Mizuno-a se nalazi u Japanu, a fabrike su u ostalim zemljama dalekog istoka. U Japanu se studiozno ispituje ceo proces ljudskog koraka, od koračanja do sprinta. Na osnovu istraživanja projektuju se novi modeli sportske obuće, kako bi svako dobio vrhunske patike, prilagođene nameni, polu, težini osobe, tipu stopala itd. Za svakoga Mizuno ima odgovarajući model patika.

Odaberi veličinu

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania