Plaćanje na rate

Dragi kupci, od sada svoju online porudžbinu možete platiti i na rate koristeći Visa, MasterCard ili Amex kartice banke Intesa. Neophodno je da kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prednost prilikom plaćanja karticom banke Intese
Popust se odnosi na plaćanje svim Banca Intesa platnim karticama za fizička i pravna lica, u celosti kao i na rate, i to: u objektima partnera i ne uključuje internet prodajna mesta. Popust se obračunava na sve nesnižene artikle, osim na artikle obeležene voblerom Top model i ne može se sabirati ili kombinovati sa drugim popustima i akcijama. Ponuda važi do 31.12.2020. godine.
*Ponuda se odnosi samo na maloprodajna mesta.

Kako bismo vas ohrabrili za ovakav način kupovine uveravamo vas da je 100% siguran i garantovan od strane banke Banca Intesa ad Beograd jer se poverljive informacija prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Prilikom naručivanja preko naše online prodavnice imate opciju za izbor odgovarajućeg načina plaćanje gde bivate prusmereni na stranicu banke Intesa gde se i obavlja kompletan proces naplate, samim tim podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu nijednog trenutka. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.Nakon što unesete podatake sa kartice, sistem će prepoznati da li je plaćanje na rate moguće karticom koju posedujete. Ukoliko je to moguće dobićete novo polje gde klikom odabirate željeni broj rata za plaćanje Vaše porudžbine: *Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.Plaćanje je moguće samo u dinarima (RSD), međutim, ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije se konvertuje u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Minimalni iznos kupovine za odobravanje kupovinu na rate je 2000 RSD.

Za sve nedoumice možete kontaktirati naš call centar na broj telefona 0800 100 505 ili putam e-mail info@djaksport.com.