LFS RANAC PUMA PHASE BACKPACK II - 075592-05

Puma -

2.899,00 din.

Ušteda: 1.159,60 din. (-40%)

1.739,40 din.

U cenu je uračunat PDV

Cena važi 19.10.2021. (08:56) do 21.10.2021. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

Artikal više nije dostupan na lageru!

Odaberi veličinu

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Ranac PHASE BACKPACK II je klasičan model, zanimljivog dizajna, sa tri logotipa na prednjoj strani. Model je prostran i može se koristiti za različite namene, kako za školu, tako i za treninge ili putovanja.
Veličina: 43 x 29 x 16cm
Zapremina: 20l
Materijal: 100% Poliester
Postavljene naramenice koje imaju mogućnost podešavanja
Postavljena zadnja strana
Prostrana glavna pregrada sa dvostrukim ziperom
Pregrada sa ziperom sa prednje strane
Bočni džep od mrežastog materijala
Reflektivna traka na prednjoj strani
Metalni ziperi sa oznakom brenda
Dno sa obloženim slojem

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Robna grupa: RANAC
Program: Muški
Ženski
Unisex
Dečiji
Brend: PUMA
Sastav: Poliester 73%
poliuretan 27%

BREND

PUMA je vodeća nemačka multinacionalna kompanija koja proizvodi sportsku i lifestyle obuću i opremu. Jedan od najjačih svetskih brendova sportske opreme u najširem smislu. Dugoročna misija brenda je da postane najtraženiji brend u kategoriji sportlifestyle. Logo kompanije nastao 1948. godine se uz male izmene koristi i do danas. Predstavlja kombinaciju slike pume u skoku i podebljanih slova „Puma“, dok se njihova boja i pozadina mogu menjati. Puma, koja je aktivna i danju i noću, predstavlja zver sposobnu da skoči nekoliko metara. Birajući Pumu za svoj logo i naziv, kompanija je želela da istakne svoju pouzdanost i kompetentnost na prepoznatljiv način. Puma je sportski brend koji uspešno spaja sport, aktivan životni stil i modne uticaje. Jedinstvena kombinacija tehničkih inovacija i revolucinarnog dizajna, postiže iznenađujuće domete u domenu odeće i opreme za sportski način života. Filozofija brenda Puma, kombinuje sportski kredibilitet sa jedinstvenim pogledom na svet da bi oformili proizvode koji odskaču iz mase. 

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania