ROYAL GLIDE - V53959

Reebok -

7.799,00 din.

Ušteda: 2.339,70 din. (-30%)

5.459,30 din.

Dodatna ušteda: 545,93 din. (-10%)

4.913,37 din.

U cenu je uračunat PDV

Cena važi 03.12.2021. (23:58) do 06.12.2021. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Ovaj model je napravljen po uzoru na legendarni Reebok Classic. Izuzetno su udobne i flеksibilne, dobro apsorbuju udarce što će vaše treninge podići na viši nivo. Uklapaju su u mnoge odevne kombinacije i idealne su za svakodnevne aktivnosti, po suvom vremenu. Lice patike izrađeno je od poliuretana sa dodatnim vezivnim ojačanjima radi bolje izdrzljivosti. Nisko usečen dizajn povećava slobodu kretanja, a visokoabrazivni gumeni đon s fleksibilnim žlebovima u prednjem delu stopala postojanost i fleksibilnost. Uložak koji se skida je tu za dodatnu apsorpciju kojoj se prilagođava ortotika.

RASPOLOŽIVE BOJE

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Održavanje: Brisati vlažnom krpom
Održavati preparatima za kožu
Đon: Guma
Gornjište: Koža
Poliuretan
Izrada: Lepljena
Program: Muški
Namena: Obuća za suvo vreme
Robna grupa: PATIKE
Postava: Platno
Brend: Reebok
SubBrend: ReebokRoyal

BREND

REEBOK je jedan od vodećih brendova sportske opreme. Nastao je u Velikoj Britaniji 1895. godine, pod nazivom J.W. Foster and Sons i jedan je od brendova sa najdužom tradicijom. Njegovi unuci su 1958. godine promenili ime u ono koje nam je danas poznato, po vrsti afričke antilope. Od 2005. godine je u vlasništvu nemačkog Adidasa. Centrala Reeboka se nalazi Kantonu u Sjedinjenim Američkim državama, sa predstavništvima i prodajnim objektima širom sveta. Reebok je sponzor mnogih sportskih udruženja, događaja i institucija: UFC, CrossFit, Spartan Race i Les Mills. Reebok proizvodi uključuju patike, odeću i aksesoar za vežbanje kao i trening opremu. Reebok se fokusira na proizvodima za fitness, cross trening, trčanje i ostale sportove, kao i na prepoznatljivoj lifestyle liniji. 

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania