LFS PATIKE REEBOK ROYAL GLIDE SYN

Reebok - CN1520

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 4.0
  • 4.5
  • 5.0

OPIS PROIZVODA

Reebok Royal Guide je retro model namenjen najmlađima. Čvrste višenamenske patike koje se slažu sa klasičnom stranom dečije ličnosti, ali koje idu ukorak s njihovim brzim stopalima. Sintetička koža gornjeg sloja je zadužena za udobnost i podršku, a nisko usečen dizajn za elegantnu i sofisticiranu siluetu. Štancovan EVA srednji sloj đona pomaže apsorpciju udara i osećaj lakoće, a visokoabrazivni gumeni đon obezbeđuje postojanost i otpor. Ortholite uložak za šetnju daje dodatnu apsorpciju i udobnost.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Održavati preparatima za kožu
Brisati vlažnom krpom
Izrada: Lepljena
Đon: Guma
Gornjište: Koža
Poliuretan
Namena: Obuća za suvo vreme
Postava: Platno
Program: Dečiji
Brend: Reebok
Robna grupa: PATIKE

BREND

REEBOK je jedan od vodećih brendova sportske opreme. Nastao je u Velikoj Britaniji 1895. godine, pod nazivom J.W. Foster and Sons i jedan je od brendova sa najdužom tradicijom. Njegovi unuci su 1958. godine promenili ime u ono koje nam je danas poznato, po vrsti afričke antilope. Od 2005. godine je u vlasništvu nemačkog Adidasa. Centrala Reeboka se nalazi Kantonu u Sjedinjenim Američkim državama, sa predstavništvima i prodajnim objektima širom sveta. Reebok je sponzor mnogih sportskih udruženja, događaja i institucija: UFC, CrossFit, Spartan Race i Les Mills. Reebok proizvodi uključuju patike, odeću i aksesoar za vežbanje kao i trening opremu. Reebok se fokusira na proizvodima za fitness, cross trening, trčanje i ostale sportove, kao i na prepoznatljivoj lifestyle liniji. 

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.