TRN SORC EPIC KNIT WAISTBAND SHORT

Reebok - CF2955

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • S
  • XL
  • XXL

OPIS PROIZVODA

Nenadmašan kroj ovih kratkih pantalona omogućava ostvarivanje svih potencijala. Lagano četvorosmerno elastično tkanje sa bočnim otvorima daje slobodu kretanja. Nogavica je sa unutrašnje strane duga do tik iznad kolena, što je savršena dužina za trening. Zahvaljujući tehnologiji Speedwick, ostaćete suvi i zadržati udobnost. Zahvaljujući zatezaču sa provučenim vezicama za vezivanje ovih kratkih pantalona nadahnutih uličnim i surferskim stilom, pantalone će ostati na mestu i tokom čučnjeva, vežbi agilnosti, zamaha tegovima i svih drugih vežbi.

SPECIFIKACIJA

Robna grupa: ŠORTS
Sastav: Poliester 83%
Elastin 17%
Brend: Reebok
Program: Muški

BREND

REEBOK je jedan od vodećih brendova sportske opreme. Nastao je u Velikoj Britaniji 1895. godine, pod nazivom J.W. Foster and Sons i jedan je od brendova sa najdužom tradicijom. Njegovi unuci su 1958. godine promenili ime u ono koje nam je danas poznato, po vrsti afričke antilope. Od 2005. godine je u vlasništvu nemačkog Adidasa. Centrala Reeboka se nalazi Kantonu u Sjedinjenim Američkim državama, sa predstavništvima i prodajnim objektima širom sveta. Reebok je sponzor mnogih sportskih udruženja, događaja i institucija: UFC, CrossFit, Spartan Race i Les Mills. Reebok proizvodi uključuju patike, odeću i aksesoar za vežbanje kao i trening opremu. Reebok se fokusira na proizvodima za fitness, cross trening, trčanje i ostale sportove, kao i na prepoznatljivoj lifestyle liniji. 

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.