LFS TORBICA ACT FON CITY BAG

Reebok - CE0934

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE Tabela veličina

  • 0

Odaberi veličinu

OPIS PROIZVODA

Odličan model torbe za svakodnevnu upotrebu, u koju mogu da se spakuju sve neophodne stvari. Ima prilagodljiv kaiš i džepove sa patent zatvaračima za jednostavan pristup sitnicama dok smo u pokretu.

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Robna grupa: TORBE
Program: Muški
Ženski
Unisex
Brend: Reebok
Sastav: Reciklirani poliester 51%
Poliester 49%

BREND

REEBOK je jedan od vodećih brendova sportske opreme. Nastao je u Velikoj Britaniji 1895. godine, pod nazivom J.W. Foster and Sons i jedan je od brendova sa najdužom tradicijom. Njegovi unuci su 1958. godine promenili ime u ono koje nam je danas poznato, po vrsti afričke antilope. Od 2005. godine je u vlasništvu nemačkog Adidasa. Centrala Reeboka se nalazi Kantonu u Sjedinjenim Američkim državama, sa predstavništvima i prodajnim objektima širom sveta. Reebok je sponzor mnogih sportskih udruženja, događaja i institucija: UFC, CrossFit, Spartan Race i Les Mills. Reebok proizvodi uključuju patike, odeću i aksesoar za vežbanje kao i trening opremu. Reebok se fokusira na proizvodima za fitness, cross trening, trčanje i ostale sportove, kao i na prepoznatljivoj lifestyle liniji. 

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.