RUN ELEKTRICNI TROTINET - RX1 BLACK

Ring -

39.999,00 din.

Ušteda: 3.999,90 din. (-10%)

35.999,10 din.

U cenu je uračunat PDV

Cena važi 03.12.2021. (23:58) do 06.12.2021. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

  • 0

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

-Dizajn: moderan prepoznatljiv ,svedenih linija. Vrlo jednostavan za koriscenje. Boja je elegantna crna. Ima plave detalje koji su vidljivi u mraku a i doprinose kompletnom dizajnu.
-Konstrukcija: trotinet je izradjen od specijalnog aluminijuma Aero space-grade ,koji se koristi u avio industriji. Otporan na koroziju, prasinu, blato i kvasenje.
-Motor je snage 300 W, sto omogucava bolje perfomanse za teze korisnike, kao i bolju voznja pri usponu (do 15%).
-Kompjuter: moderan dizajn. Pokazuje nivo preostale snage baterije sa 4 led svetla. Prikazuje trenutnu brzinu kojom vozite. Jednim dugmetom kontrolisete paljenje svetla, podesavanja na safe “mode” kao i on/off opcija.
-Baterija: Ovakav motor uz bateriju kapaciteta 18.650 mAH,36V/ 4,4Ah garantuje vožnju i do 15 km sa jednim punjenjem. Na kompjuteru se lako pritiskom moze birati “mode” za ustedu baterije.
-Trotinet se moze voziti kao obican trotinet i kada je iskljucen ili kada vam se istrosi baterija.
-Kocnica: dupli kocioni sistem. Prednji tocak ima E-ABS anti lock system, a na zadnjem tocku se nalaze mehanciki diskovi za kocenje kao na motoru.
-SOFT Start Up-Vrlo bitna funkcija, kojom se prilkom davanja startnog gasa (pokretanja), trotinet postepeno ubrzava, dakle ne naglo! Ovo je uradjeno prvenstveno zbog SIGURNOSNIH razloga a zatim zbog cuvanja i bolje zastite baterije i elektronike. Mala mana ovog sistema je sto malo sporije krece na uzbrdicama, ali opet sa druge strane, veci deo puta koji se vozi je ravan, a tu je sigurnost na 1.mestu
-APP Mini Robot Koristi najrasprostranjeniju aplikaciju za kontrolu perfomansi vaseg elektricnog trotineta.
-Gume su velicine 8,5”. Uglavnom su tubeless a mogu da budu I sa unutrasnjom gumom. Imaju AIR STEP sistem, cime omeksavaju voznju po neravninama na putu. Gume se naduvavaju.
-Svetlo, prednje ima snagu 1,5W, domet mu je do 6-8 metara. Ujedno ima zadnje svetlo crvene boje.Stop svetlo se pali pri kocenju i pocinje da blinka, cime jasno upozorava ucesnike u saobracaju iza Vas.
-Sklopiv: vrlo lako. Mozete ga poneti u gradskom prevozu, preko stepenica Ili u gepeku automobila. Idealan za putovanja kada zelite da obilazite velike gradove
-Detalji: gumene rucke protiv neklizanja, gazna povrsina izradjena od specijalne gume protiv klizanja i padova sa trotineta, nogica za parking, zvonce...
SPECIFIKACIJA:
Model RX1
-Boja: crna
-Materijal : Aerospace grade aluminijum
-Veličina točkova : 8,5”, guma na naduvavanje
-Motor snaga: 300 W
-Max brzina: 25 km/h (najčešći mode), 15 km/h (energy saving mode)
-Kompjuter: prikazivanje brzine i nivoa baterije
-Aplikacija Mini Robot: kontrola perfomansi Vašeg trotineta
-Autonomija: doseg vožnje do 15km pri idealnim uslovima (zavisno od kilaze korisnika, terena, nacina voznje, spoljasnje temperature)
-Baterija: 36V/ 4,4Ah-Vreme punjenja baterije 4-4,5h
-Kočioni system: prednji E-ABS anti-lock system, zadnji mehanička disk kočnica
-Nivo uspona vožnje 15 stepeni
-Vodonepropusni koeficijent IP54
-Max nosvivost 110 kg
Max nosivost od 110 kg podrazumeva da isti vozite uglavnom na ravnijim terenima.
-Dimenzija namontiranog: 108 x 43 x 114 cm
-Dimezija sklopljenog: 108 x 43 x 49 cm-Težina 12,5 kg
Važno:
1.Motor mora da ima prethodni proces pre početka rada. Potrebno je da nogom pokrenete trotinet do brzine 3-5 km/h , zatim pritiskon na gas pokrenete motor
2.Da bi se kompjuter upalio, zadrzite dugme “on” nekoliko sekundi
3.Ne koristite električni trotinet po jako kišnom vremenu, kao i po zemlji na kojoj ima bara i vode
Garancija 24 meseca, garancija na bateriju 6 meseci. Obezbedjen servis. Veliki lager rezervnih delova

RASPOLOŽIVE BOJE

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Program: Oprema
Brend: Ring
Robna grupa: Trotineti

BREND

RING SPORT je domaći brend koji se od 1993. godine bavi proizvodnjom opreme za borilačke sportove, a od 1999. godine se bavi uvozom i prodajom opreme i rekvizita za fitnes i lider je u regionu. Proizvodi koje imaju u ponudi su kvalitetni i po niskim cenama. Ring Sport je vlasnik i uvoznik brendova RING i RELAX koji definitivno imaju primat na domaćem trzištu, a u poslednje vreme i u regionu (Bosna, Makedonija, Hrvatska, Crna Gora, Bugarska, Rumunija).

Odaberi veličinu

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania