SAVRŠEN SPORTSKI POKLON ZA NJU I NJEGA

21.02.2022.

Ukoliko želite da vaš partner i vi imate #perfectmatch predlažemo Hummel kolekciju dukseva i trenerki. Definitivno praktičan i fashion poklon koji će vam koristiti kao odevna kombinacija za svaki dan, ali i za sportske aktivnosti i aktivnosti u prirodi.

Na vama je samo da izaberete željenu kombinaciju boja, od plavih tonova, preko crnih do crvenih detalja.

 

#Perfectmatch možete kombinovati sa patikama brenda Puma. Mi smo odabrali modele iz kolekcije X-RAY. U pitanju su lifestyle patike koje vam donose unikatan izgled i savršen kvalitet, sportska elegancija neverovatnih boja. Patike karakteriše udobnost i dugotrajnost.

Izdvojili smo muški model 2 SQUARE čija je baza bele boje, a patika je prošarana sivom i nežno žutom bojom, tako da se mogu uklopiti uz bilo koji stil i kombinovati sa svim bojama. Ženski model je LITE METALLIC sa dominatnim rozim tonovima

Za one koji vole prepoznatljiv stil i urbani dizajn, ženski duksevi brenda Fila su pravi izbor. Njihovi dezeni su igra oblika i prigušenih boja koji će savršeno odraziti vaš karakter. Model Fila ženskog duksa DEVO je odlika mladalačkog duha i može se kombinovati sa različitim stilovima.

 

Ako je vaš izabranik ljubitelj klasičnog stila definitivno će mu se dopasti Adidas donji deo trenerke u kombinaciji teget sa plavim detaljima.

 

Od klasičnog stila predlažemo i crni duks Under Armour koji odiše sportskom elegancijom. Krasi ga sjajan dizajn, naglašeni detalji i vrhunska udobnost, što ga čini lako uklopljivim sa ostalom garderobom.

 

Ukoliko razmatrate šta da kupite onima koji aktivno treniraju ili su posvećeni sportu, sa poklonom kao što su torba ili ranac ne možete pogrešiti.

Nike ima odličnu kolekciju za nju i njega, a njihovi artikli su visokog kvaliteta koje karakteriše izuzetna izržljivost i trajnost materijala.

Uz ranac ili torbu možete kombinovati flašicu koja je neizostavi deo opreme, kojim god sportom da se bave.

 

Posetite Đak Sport radnje ili Đak Sport online shop, gde možete pronaći još veći izbor potencijalnih artikala koje možete pokloniti voljenim osobama. Organizujte mesto i vreme za uručivanje poklona i uživajte u prazniku ljubavi sa voljenom osobom.

 

Tagovi: DjakSport kolekcija zima djak Ski