SKECHERS ARCH FIT - TVOJA PRAVA PODRŠKA

14.03.2022.

Svoju savršenu podršku možete pronaći u Skechers Arch Fit modelu patika, koji je kreiran od strane ortopeda nakon 20 godina prikupljanja podataka i 120.000 skeniranih stopala!

Ovaj model patika osmišljen je sa ciljem da vašim stopalima pruži ultimativnu podršku, time što će smanjiti opterećenje i idealno rasporediti težinu. Njihov unutrašnji uložak je prilagodljiv vašem stopalu, dok spoljašnji đon obezbeđuje dodatnu stabilnost pri svakom koraku.

Veoma su lagane i timeless, atraktivnog dizajna, namenjene ženama, muškarcima i deci, a lako se mogu kombinovati i uz raznovrsne odevne kombinacije. Skechers Arch Fit patike mogu biti vaš novi esencijalni modni aksesoar, koji odlikuje mrežasti materijal koji omogućava vašim stopalima da “dišu” i izdržljivi đon, a uz to su adekvatne i za pranje u veš-mašini.

 

Ove patike namenjene su svima onima koji vode dinamičan život i uživaju u svakodnevnim aktivnostima i izazovima, onima koji su spremni da uvek naprave prvi korak u nepoznato i potrče u zagrljaj neočekivanom. Ukoliko se pronalazite u ovim rečima, znate šta treba da učinite – pravac po svoj savršeni par!

Pogledajte naše dostupne modele i obezbedite sebi podršku koja vam je toliko bila potrebna

Tagovi: DjakSport lifestyle patike djak skechers