OUT CIPELE EURO SPRINT HIKER - A1NHJ

TIMBERLAND -

19.999,00 din.

Ušteda: 3.999,80 din. (-20%)

15.999,20 din.

U cenu je uračunat PDV

Cena važi 22.10.2021. (00:00) do 25.10.2021. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

IZBOR VELIČINE

Odaberi veličinu

Tabela veličina

OPIS PROIZVODA

Kvalitet i udobnost su ono što karakterišu ove muške Timberland cipele. Sa visokokvalitetnom kožom nastalom u ekološki prihvatljivoj radionici, model obezbeđuje robusnost i izdržljivost nosiocu. Unutrašnja obloga je od tkanine koja donosi veću prozračnost. Timberlandova ekskluzivna tehnologija osigurava izvanrednu udobnost za vreme nošenja i obezbeđuje apsorpciju udaraca prilikom hodanja. Lagana i fleksibilna guma na đonu sa multi usmerenim brazdama dizajnirana je za kretanje po različitim terenima.

POVEZANI

PREPORUČENI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Robna grupa: CIPELE
Program: Muški
Brend: TIMBERLAND
Izrada: Lepljena
Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Održavati preparatima za kožu
Sastav: Koža
poliuretan

BREND

TIMBERLAND brend osnovao je u SAD-u ruski imigrant Nathan Schwartz. Schwartz je rođen u siromašnoj jevrejskoj porodici. Njegovi preci su proizvodili cipele, pa je bilo logicno da krene njihovim stopama. Bio je ambiciozan, hteo je stvoriti napredniju obuću, pa je napravio vodonepropusne cipele. 1952. godine je kupio polovinu The Abington Shoe Compani, dok je 1955. godine postao većinski vlasnik. Deset godina kasnije kompanija Abington Shoe počela je da ugrađuje tehnologiju brizganja u svoju obuću. Inovacija je omogućila proizvodnju virtuelno vodootpornih čizama, varirajući sa hladnom temperaturom ili tropskom vremenskom opcijom. 1973. godine je kompanija promenila ime u Timberland. Iako su ih proslavile svetlo braon čizme od prevrnute kože, brend Timberland pravi modele i od kože u drugim bojama. Takodje u ponudi ima i kolekciju odeće za muškarce i žene, koju kupuju osobe koje žele da izgledaju dobro i da istovremeno tokom pešačenja i drugih aktivnosti na otvorenom nose odeću snažnu i otpornu. Za izradu odeće koriste se prirodni materijali, prirodni pamuk kako bi se smanjilo zagadjivanje veštačkim materjalima, ali i noviteti kao vodootporni slojevi, džepovi za mobilne telefone. Timberland koristi uvek moderne klasične krojeve koji pristaju svima. Timberland odeća garantuje odličan izgled i osećaj.

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Đak Sport na portalu ShopMania