• PREKO700

    ZAPOSLENIH

  • PREKO80

    MALOPRODAJNIH OBJEKATA

  • PREKO6000

    ARTIKALA U PONUDI

Kurirska isporuka na teritoriji Srbije

Rok Isporuke

Po završetku obrade Vaše porudžbine, za svaki poručeni artikal, na email adresu sa kojom ste registrovani na sajtu, biće prosleđeno obaveštenje o statusu porudžbine. Kurirska služba Vam prosleđuje SMS obaveštenje čim preuzme paket od nas, sa kodom pošiljke. Pošiljke preuzete petkom su na dostavi od ponedeljka. Rok za obradu porudžbine i isporuku je od 2 do 5 radnih dana.


Svakako, status porudžbine možete proveriti slanjem zahteva, u kome je potrebno da nam navedete samo ID broj porudžbine na email statusporudzbine@djaksport.com U najkraćem roku prosledićemo Vam odgovor.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba isporučuje pakete na adresi navedenoj za dostavu u periodu od 8 do 16h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broj telefona naveden prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, pozvaće Vas kurir kako bi dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen ili postoji neslaganje u iznosu otkupnine odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na broj 0800/100-505 ili putem e-maila na adresu info@djaksport.com.


Troškovi dostave

Dostava za porudžbine čija je ukupna vrednost preko 6000,00 dinara je besplatna. Za porudžbine čija je ukupna vrednost do 6000,00 dinara troškovi dostave iznose 200,00 dinara.

Ukoliko nakon kreiranja porudžbine, čija je ukupna vrednost preko 6000,00 dinara, što znači da je dostava besplatna, odustanete od kupovine nekog artikla, čime se ukupna vrednost porudžbine smanjuje na iznos ispod 6000,00 dinara, automatski će biti obračunati troškovi dostave u iznosu od 200,00 dinara.

U slučaju zamene poručenog artikla u nekom od naših maloprodajnih objekata, ukoliko kolege mogu obaviti zamenu na licu mesta, zamena je besplatna.

Ukoliko se zamenski artikal šalje na adresu iz drugog maloprodajnog objekta, troškove dostave, u iznosu od 200,00 dinara snosi kupac.

U slučaju zamene poručenog artikla, koju organizuju operateri kontakt centra preko kurirske službe, troškove preuzimanja proizvoda koji se menja i dostave zamenskog artikla snosi kupac, što ukupno iznosi 300,00 dinara.

PDV je uračunat u cenu troškova dostave