Obrada i isporuka traju 1-2, maksimalno 5 radnih dana.

Besplatna dostava za kupovinu u iznosu preko 6000 RSD

Sindikalna na 12 rata (online), Platni listić na 5 rata (mpo)

10.000

Artikala

100+

Brendova

800

Zaposlenih

Zamena i povrat poručenog artikla

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, artikal koji je poručen online kupac ima pravo da zameni za drugu veličinu, da zameni za neki drugi proizvod iz ponude ili da vrati da mu se vrati novac. Zamena ili povrat je moguć u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke, pod uslovom da artikal nije korišćen, da nisu skinute etikete i da je u originalnoj ambalaži. U suprotnom zamena ili povrat nisu mogući.
Molimo Vas da artikal koji želite da zamenite ili od čije kupovine želite da odustanete ne šaljete samoinicijativno, već isključivo u dogovoru sa zaposlenima.

Zamena

Najefikasniji i najbrži način da izvršite zamenu je da posetite najbližu prodavnicu Đak sporta, ponesete artikal koji Vam ne odgovara i račun koji Vam je stigao uz proizvod i naše kolege će Vam pomoći. Ukoliko imaju na stanju model i veličinu koja Vam odgovara zameniće Vam na licu mesta i u tom slučaju je zamena besplatna.
Ukoliko kolege nemaju na stanju odgovarajući artikal, poručiće iz radnje u kojoj ima i biće Vam isporučen na Vašoj adresi u roku od par radnih dana. U tom slučaju snosite troškove dostave koji iznose 200,00 dinara.
Ukoliko niste u mogućnosti da posetite neku od naših prodavnica, možete nam uputiti zahtev za zamenu na email adresu info@djaksport.com (www.djaksport.com) ili na mail adresu office@thespot.rs (www.thespot.rs) i biće Vam prosleđen obrazac koji je potrebno popuniti i vratiti, kako bi organizovali zamenu preko kurirske službe.
Na raspolaganju je i mogućnost da pozovete naš kontakt centar i operater će organizovati da kurirska služba dođe i preuzme artikal koji Vam ne odgovara i nakon toga biće Vam poslat odgovarajući. Pre poziva pripremite račun koji Vam je stigao uz proizvod i šifru modela koji želite za zamenu.
U slučaju zamene poručenog artikla preko kurirske službe, troškove preuzimanja proizvoda koji se menja i dostave zamenskog artikla snosi kupac, što ukupno iznosi 300.00 dinara i zamena može da potraje 7 do 10 dana.

Povrat

Ukoliko Vam ne odgovara artikal koji ste poručili i ne želite ništa drugo u zamenu, možete ga vratiti, a mi ćemo Vam vratiti novac. Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.
Najefikasniji i najbrži način, bez dodatnih troškova, je da posetite najbližu prodavnicu Đak sporta, ponesete artikal koji Vam ne odgovara i račun koji Vam je stigao uz proizvod i naše kolege će organizovati sve potrebno.
Ukoliko niste u mogućnosti da posetite neku od naših prodavnica, možete nam uputiti zahtev za povrat na email adresu info@djaksport.com (www.djaksport.com) ili na mail adresu office@thespot.rs (www.thespot.rs) i biće Vam prosleđen obrazac koji je potrebno popuniti i vratiti, kako bi organizovali povrat preko kurirske službe.
Treća mogućnost je da pozovete naš kontakt centar i mi ćemo organizovati da kurirska služba dođe i preuzme proizvod.
Naglašavamo da se novac vraća isključivo uplatom na tekući račun. Ukoliko je pri kupovini odabran način plaćanja pouzećem, neophodno je da prilikom posete radnji ili poziva kontakt centru pripremite broj računa na koji može biti izvršena uplata. Ukoliko je poručeno plaćeno elektronski povrat novca se obavlja na broj računa sa koga je i evidentirana uplata. U slučaju da je plaćanje obavljeno sa deviznog računa ili sa računa inostranih banaka nije moguće izvršiti uplatu na isti, već je neophodno dostaviti broj dinarskog tekućeg računa. Rok za uplatu novca je 14 dana.

Đak Sport Doo Beograd ©2024 Sva prava zadržana. Izrada Smart Web