SUPER POGODNOSTI

od sada i pri ONLINE kupovini!


Sa Đak karticom budite prvi informisani o novoj kolekciji i predstojećim akcijama. Ostvarite posebne pogodnosti i popuste pri kupovini.

1 poen = 1 dinar


Trenutna akcija: 3% povrata na sve


Od sada do Vaše kartice lako možete doći učlanjenjem ovde.
Uputstvo za povezivanje Đak kartice možete pronaći na LINKU.
Online je moguće isključivo sakupljanje poena pri kupovini. Ukoliko imate karticu u elektronskom obliku u svakom trenutku imate uvid u stanje poena, kao i koliko nedostaje za narednu kategoriju i možete je koristiti pri kupovini u svim našim radnjama.
Svaka kupovina, donosi određene pogodnosti, osim kupovine pojedinih artikala koji su izuzeti od povrata bodova, kao i kupovine uz  Đak special i Đak popust kartice kao i kupovine plaćene poklon čestitkama ili putem administrativne zabrane, jer sindikalni kupci poseduju posebne kartice i dobijaju specijalne pogodnosti. Broj ostvarenih poena zavisi od visine kupovine i kategorije kartice. Kategorije kartica su: Silver, Gold i Platinum.
Zarađene poene možete iskoristiti pri narednoj kupovini ili sabirati i iskoristiti pri kupovini u nekom od maloprodajnih objekata Đak ili The Spot kada Vi to želite, u roku od godinu dana od dana kada ste ih stekli. Pravo trošenja zarađenih poena se ostvaruje na celokupan asortiman, kao i na akcijske artikle, ukoliko je tako navedeno u odluci o akcijskoj prodaji i nema kumuliranja sa drugim vidovima popusta (Đak specijal, Đak ili The Spot popust kartice i ostalo), odnosno moguće je koristiti samo jedan vid popusta. Pravo trošenja zarađenih poena se obustavlja tokom trajanja akcija u maloprodajnim objektima u kojima kupci dobijaju veliki povrat poena na karticu.

Poeni, ostvareni kupovinom u radnjama, mogu se koristiti već narednog dana. Poeni ostvareni kupovinom putem sajta biće na Vašoj kartici 20. dana od dana kucanja računa. Pri korišćenju "zarađenih poena" stiču se i novi poeni na plaćeni deo računa.


Đak d.o.o. Beograd zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja i da promeni ili u potpunosti ukine elemente programa Đak kartice. U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je obavezan da nestanak kartice prijavi besplatnim pozivom na broj telefona kontakt centra 0800/100-505. Nova kartica se može ponovo otvoriti u bilo kojoj Đak radnji ili na zvaničnoj stranici. Na žalost poeni sa izgubljene ili ukradene kartice se ne mogu prebaciti na novootvorenu.

Đak kartica važi samo na teritoriji Srbije.

Detaljan pravilnik programa možete pročitati ovde.