SUPER POGODNOSTI

        od sada i pri ONLINE kupovini!Sa Đak i The Spot Loyalty karticom budite prvi informisani o novoj kolekciji
u predstojećim akcijama.
Svaka kupovina u Đak i The Spot radnjama donosi Vam mogućnost da ostvarite posebne pogodnosti pri kupovini.

1 poen = 1 dinar

Od sada do Vaše kartice lako možete doći učlanjenjem ovde, kao i da u svakom trenutku proverite stanje svojih poena.
Kartica u elektronskom obliku se može koristiti i u radnjama. Poeni, ostvareni kupovinom u radnjama, mogu se koristiti već narednog dana. Poeni ostvareni kupovinom putem sajta biće na Vašoj kartici u roku od 20 dana od dana kucanja računa.
Zarađene poene možete iskoristiti pri narednoj kupovini ili sabirati i iskoristiti pri kupovini kada Vi to želite, isključivo u radnji tj. u bilo kom od naših maloprodajnih objekata odn. Đak i The Spot radnjama. (Na sajtu nije moguće iskoristiti zarađene poene, online možete skupljati poene, imati uvid u stanje poena na loyalty kartici, kao i na iznos koji nedostaje za narednu kategoriju)
Pri korišćenju "zarađenih poena" stiču se i novi poeni na plaćeni deo računa. Nakon prvog korišćenja, kartica neće biti bez
novčanih sredstava, niti je moguće da ode u minus. Rok za korišćenje poena je godinu dana od kupovine pri kojoj su stečeni. Broj ostvarenih poena zavisi od visine kupovine i kategorije kartice. Kategorije kartica: Silver, Gold i Platinum.

vrednost kupovine u prethodnih 12 meseci kategorija popusta primer
≤ 15.000 din SILVER 1,5 % Kupovinom obelezenih proizvoda u iznosu od 10.000 din. ostvarujete 150 bodova ukoliko nije drugacije naznaceno.
1 bod = 1 dinar.
od 15.000 din
do 35.000 din
GOLD 3 % Kupovinom obelezenih proizvoda u iznosu od 10.000 din. ostvarujete 300 bodova ukoliko nije drugacije naznaceno.
1 bod = 1 dinar.
≥ 35.000 din PLATINUM 5 % Kupovinom obelezenih proizvoda u iznosu od 10.000 din. ostvarujete 500 bodova ukoliko nije drugacije naznaceno.
1 bod = 1 dinar.


Đak d.o.o. Beograd zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja i da promeni ili u potpunosti ukine elemente programa Đak i The Spot Loyalty.
U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je obavezan da nestanak kartice prijavi kontakt centru na broj 0800/100-505 ili 011/635-78-55.
Nova kartica se može ponovo otvoriti u bilo kojoj Đak ili The Spot radnji ili putem naloga na zvaničnim sajtovima.
Ne postoji mogućnost da se zarađeni poeni sa izgubljene kartice prebace na novu.

Đak loyalty kartica važi samo na teritoriji Srbije.

Pravo korišćenja zarađenih poena se ostvaruje na celokupan asortiman i akcijske proizvode, osim ako odlukom nije drugačije navedeno. Pogodnosti se ne mogu ostvariti uz Đak specijal i Đak popust kartice, kao ni prilikom plaćanja poklon čestitkama ili preko sindikalne kupovine (koja ima zasebne pogodnosti)

Detaljan pravilnik loyalty programa možete pročitati ovde.