Skupljajte poene i ostvarite

SUPER POGODNOSTI

        od sada i pri ONLINE kupovini!

Samo za najvernije kupce pripremili smo kupovinu po super cenama.
Sa Đak loyalty karticom budite prvi informisani o novoj kolekciji u predstojećim akcijama.
Ostvarite posebne pogodnosti i popuste pri kupovini. Svaka kupovina donosi Vam određeni broj poena.

1 poen = 1 dinar

Od sada do Vaše kartice lako možete doći učlanjenjem ovde, kao i da u svakom trenutku proverite stanje svojih poena.
Kartica važi u elektronskom obliku i u radnjama. Nakon svake kupovine, poeni se preračunavaju i pretvaraju u dinare na Vašem računu Đak loyalty kartice. Zarađene poene možete iskoristiti u narednoj kupovini ili sabirati i iskoristiti pri kupovini kada Vi to želite.
Poeni, ostvareni kupovinom u radnjama, mogu se koristiti već narednog dana.
Poeni ostvareni kupovinom u radnjama mogu se koristiti već narednog dana. Poeni ostvareni kupovinom putem sajta biće na Vašoj kartici u roku od 20 dana od dana kucanja računa. Poeni koji su dobijeni kupovinom preko sajta mogu se iskoristiti samo u radnjama.
Rok za korišćenje poena je godinu dana od kupovine pri kojoj su stečeni.Broj ostvarenih poena zavisi od visine kupovine i kategorije kartice.
Kategorije kartica: Silver, Gold i Platinum.

Nagrađujemo Vašu lojalnost pri svakoj kupovini u radnjama ili online. Pri korišćenju "zarađenih poena" stiču se i novi poeni na plaćeni deo računa.
Npr. Prilikom plaćanja, račun se umanjuje za iznos "zarađenih poena", a novi poeni se dobijaju samo na plaćeni deo računa, a ne na ceo račun. Nakon prvog korišćenja, kartica neće biti bez novčanih sredstava, niti je moguće da ode u minus.

Loyalty kartica

Đak zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja ili u potpunosti ukine elemente programa Đak loyalty.
U slučaju gubitka ili krađe kartice, korisnik je obavezan da nestanak kartice prijavi na besplatan Call centar 0800/100-505. Nova kartica se može ponovo otvoriti u bilo kojoj Đak radnji ili puten naloga na zvaničnom sajtu. Ne postoji mogućnost da se zarađeni poeni sa izgubljene kartice prebace na novu.

Đak loyalty kartica važi samo na teritoriji Srbije.

*Pravo korišćenja zarađenih poena se ostvaruje na celokupan asortiman i akcijske proizvode.
Poeni se ne mogu ostvariti uz Đak special i Đak popust kartice kao ni preko sindikalne kupovine(koja ima zasebne pogodnosti).
Popuste nije moguće kumulirati (sabirati) sa drugim izuzetim pogodnostima*