• Preko700

  ZAPOSLENIH

 • Preko80

  MALOPRODAJNIH OBJEKATA

 • Preko6000

  ARTIKALA U PONUDI

NAČIN PLAĆANJA I POVRAT NOVCA

Način plaćanja

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo vam mogućnost plaćanja na tri različita načina:

 • POUZEĆEM

  Kada odaberete način plaćanja pouzećem to podrazumeva plaćanje isključivo gotovinom, prilikom preuzimanja paketa od kurira. Kurir Vam naplaćuje otkupninu u iznosu Vaše porudžbine, bez dodatnih troškova. Savet je da pripremite tačan iznos.

 • UPLATNICOM

  Ovaj način plaćanja podrazumeva avansno plaćanje elektronskim putem ili uplatnicom na šalteru Pošte ili neke od banaka, pri čemu Vam poručeno šaljemo nakon evidentiranja uplate. Kada odaberete ovaj način plaćanja, neophodno je da dobijete potvrdu na Vaš e-mail da je odabrano rezervisano po Vašoj porudžbini i da možete izvršiti plaćanje. Od trenutka dobijanja obaveštenja željeni proizvodi će biti na rezervaciji za Vas naredna 3 dana. Rok za dostavu je 2 do 5 radnih dana od momenta evidentiranje uplate.

 • PLATNIM KARTICAMA

  Na sajtu je moguće plaćanje platnim karticama Visa, MasterCard ili Maestro odobrenim od strane banke izdavaoca za online odn. internet plaćanje. Odabirom ovog načina plaćanja, nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt banke, gde vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moćićete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.
  Novčana sredstva su Vam rezervisana sve do momenta izrade računa kada se vrši naplata sa sajta banke. Ukoliko poručeno ne bude za isporuku dobićete obaveštenje, a banci će biti prosleđen zahtev za oslobađanje rezervacije po toj transakciji.
  Za korisnike kreditnih kartica Banke Intese postoji mogućnost plaćanja na rate, na period otplate do 9 mesečnih rata, za porudžbine preko 2.000,00 dinara.
  Više o načinu plaćanja platnim karticama možete saznati ovde.
  Ukoliko plaćate platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u Vašu valutu prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operateri platnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koje je naplaćena od cene koja je iskazana na našem sajtu.

Povrat novca

U skladu sa članom 33. Zakona o zaštiti potrošača, ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane članovima 34. i 35. ovog zakona. Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija ili na daljinu, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora. Kupac može očekivati povrat novca samo u slučaju da je poručeno vraćeno u istom stanju u kome je isporučeno odnosno nekorišćeno, neoštećeno i u originalnoj ambalaži. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana. Novac se kupcu vraća isključivo uplatom na tekući račun.
Ukoliko je pri kupovini odabran način plaćanja pouzećem, kupac je u obavezi da prilikom povrata kupljene robe priloži popunjen obrazac Izjava o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu, gde je neophodno navesti broj tekućeg računa na koji se može izvršiti uplata novca.
Kada je poručeno plaćeno uplatnicom, elektronski ili na šalteru Pošte ili banke, povrat novca se obavlja na broj računa sa koga je i evidentirana uplata.
Ako je odabrano plaćanje platnom karticom, povrat novca se obavlja na račun sa kog je i obavljeno plaćanje. U slučaju da je plaćanje obavljeno sa deviznog računa ili sa računa inostranih banaka nije moguće izvršiti uplatu na isti, već je neophodno dostaviti broj dinarskog tekućeg računa.