• Preko700

  Zaposlenih

 • Preko80

  MALOPRODAJNIH OBJEKATA

 • Preko6000

  ARTIKALA U PONUDI

KARIJERA

Naši zaposleni

Našu sportsku porodicu čini preko 700 zaposlenih u Srbiji i regionu. Fleksibilnost, poštenje, odgovornost, pozitivan stav i lojalnost su merilo uspeha i deo radnog učinka naših zaposlenih. Pored praktikovanja pomenutih organizacionih vrednosti, izuzetna proaktivnost u poslu, optimizam i sportski duh samo su neke od karakteristika naši zaposlenih. Velikim delom zahvaljujući međusobnom poštovanju zaposlenih u našoj sportskoj porodici i „fer igri“ Đak posluje stabilno preko 20 godina.

Ono što je specifično za Đak jeste da svi zaposleni bez obzira na poziciju u kompaniji veruju da je prodaja osnov svega i umeju da svoje znanje, veštine i sposobnosti stave u funkciju toga. Prodavac u maloprodajnom objektu je pozicija zbog koje cela firma i ceo sistem postoji i prepoznaje se kao jedna od najbitnijih pozicija u firmi.

Razvoj karijere u Đaku

Konstantno radimo na definisanju i poboljšanju poslovnih procesa, pravila i procedura kako bismo kvalitet rada podizali na viši nivo. Ovo je kontinuiran proces kojim se trudimo da idemo u korak sa aktuelnim poslovnim promenama na tržištu, a ljudi su ključan faktor uspeha na tom putu.

Đak ima jasan sistem napredovanja koji se aktivno primenjuje i na pozicije u maloprodaji. Među našim najboljim zaposlenima na menadžerskim pozicijama su upravo interno selektovani kadrovi iz redova prodavaca i drugih pozicija u maloprodaji. Mi smo okruženje koje omogućava da zaposleni shodno trudu, zalaganju i postignutim rezultatima napreduju kroz sistem.

Zapošljavanje u Đaku

Zainteresovani kandidati koji veruju da je Đak pravo mesto za njih, svoju karijeru mogu započeti u maloprodajnim objektima ili u nekom od sektora direkcije. Nakon prikupljanja prijava i selekcije pristiglih biografija koje obavlja sektor za ljudske resurse, u odnosu na definisane kriterijume konkursa, kandidati koji ispunjavaju uslove učestvuju u standardizovanom procesu selekcije i po završetku dobijaju povratnu informaciju o ishodu prijavljivanja. Prilikom odabira kandidata za zaposlenje, podstičemo raznolikost i pružamo jednaku šansu svima. Kao kriterijum za odabir potencijalnih zaposlenih koristimo propisane organizacione vrednosti: fleksibilnost, poštenje, odgovornost, pozitivan stav i lojalnost.

Potencijalni Đaci

Ako u svakoj od naših 5 organizacionih vrednosti možete 100% pronaći sebe i znate da iste ionako praktikujete u svom radu, onda ste dobrodošli da sa nama delite svakodnevne izazove u poslu koje naša delatnost nosi.

Možete nam poslati Vaš CV na posao@djaksport.com ili putem pošte na adresu:

Đak d.o.o. Beograd
Milana Rešetara br.5
11 080 Beograd
sa naznakom „Za sektor za ljudske resurse“

Trenutno otvorene pozicije nalaze se u nastavku.

 1.  Saradnik u ljudskim resursima

 2.  Prodavac u maloprodajnom objektu - Beograd

 3.  Prodavac u maloprodajnom objektu - Novi Sad

 4.   Koordinator održavanja i opremanja poslovnih objekata

 5.  Magacioner - Leštane

 6.  Marketing praksa - Beograd

 7.  Menadžer veleprodaje za domaće i ino tržište - OGLAS JE ISTEKAO

 8.  Prodavac u maloprodajnom objektu - Ivanjica - OGLAS JE ISTEKAO

 9.  Prodavac u maloprodajnom objektu - Aranđelovac - OGLAS JE ISTEKAO

 10.  Prodavac u maloprodajnom objektu - više gradova - OGLAS JE ISTEKAO

 11.  Poslovođa u maloprodajnom objektu - SVILAJNAC - OGLAS JE ISTEKAO

 12.  Prodavac u maloprodajnom objektu - SVILAJNAC - OGLAS JE ISTEKAO

 13.  Prodavac u maloprodajnom objektu - ŠABAC - OGLAS JE ISTEKAO

 14.  Komercijalista na terenu - OGLAS JE ISTEKAO

 15.  Menjač u maloprodajnom objektu - Beograd - OGLAS JE ISTEKAO

 16.  Poslovođa u maloprodajnom objektu - Prokuplje - OGLAS JE ISTEKAO

 17.  Prodavac u maloprodajnom objektu - Prokuplje - OGLAS JE ISTEKAO

 18.  Praksa u ljudskim resursima - Beograd - OGLAS JE ISTEKAO

 19.  System Administrator - Beograd - OGLAS JE ISTEKAO

Đak zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.