Obrada i isporuka traju 1-2, maksimalno 5 radnih dana.

Besplatna dostava za kupovinu u iznosu preko 6000 RSD

Sindikalna na 12 rata (online), Platni listić na 5 rata (mpo)

10.000

Artikala

100+

Brendova

800

Zaposlenih

SINDIKALNA PRODAJA

USLOVI KUPOVINE

 

Kompanija Đak d.o.o. Beograd je omogućila svojim kupcima odloženo plaćanje putem:

-        Administrativne zabrane do 12 mesečnih rata – Neophodan uslov za korišćenje ove pogodnosti je da Vaše preduzeće ima ugovor sa kompanijom Đak d.o.o. Beograd. Kupcima putem administrativne zabrane izdaje se kartica uz koju se, u određenim terminima, mogu ostvariti dodatne pogodnosti u kupovini. Ovakav način kupovine omogućava sve pogodnosti kao i za gotovinske kupce: popusti, akcije, nagrade, promocije, osim pogodnosti Loyalty programa (prilikom sindikalne kupovine nije moguće korišćenje Đak loyalty kartice)

-        Platnog listića i lične karte do 5 mesečnih rata u svim maloprodajnim objektima – Neophodna je lična karta i platni listić, ne stariji od 2 meseca, koji mora da sadrži: pun naziv firme, PIB i matični broj firme, Vaše ime i prezime, datum obračuna zarade, obustave i iznos za isplatu. Kupcima putem platnog listića izdaje se kartica na kojoj se evidentira zaduženje u kompaniji Đak d.o.o. Beograd. Ovakav način kupovine omogućava sve pogodnosti kao i za gotovinske kupce: popusti, akcije, nagrade, promocije, osim pogodnosti Loyalty programa (nije moguće korišćenje Đak loyalty kartice) 

-        Administrativne zabrane do 12 mesečnih rata online 

Imajući u vidu sve faktore koji utiču na naše poslovanje, a u želji da svojim aktivnostima obezbedimo uspešnu stabilnost i trajnost, odnosno dugoročni kontinuitet poslovanja, kao i održavanje standarda u radu koji uključuje prepoznatljiv izgled i ponudu standardnog kvaliteta, dobro obučeno osoblje i sve ostalo što brend nosi sa sobom, kao i povećano interesovanje koje je izazvano omogućavanjem kupovine robe do 12 rata, što dovodi do veće angažovanosti naših poslovnih resursa i povećanja obima posla na administrativnoj obradi administrativne zabrane i praćenja naplate, prinuđeni smo da izmenimo dosadašnje uslove kupovine preko administrativne zabrane.

Ovim putem Vas obaveštavamo da ćemo počev od 01.11.2023.god. nuditi prodaju robe preko administrativne zabrane uz obračun naknade za uslugu obrade administrativne zabrane koju pružamo i praćenja naplate, u iznosu od 0,5% mesečno od iznosa fakture. Odluku možete pogledati ovde. Odabirom ovog načina plaćanja kupac je upoznat sa uslovima kupovine i saglasan je sa njima.

ĐAK zadržava pravo promene uslova kupovine koji će biti objavljeni 7 dana pre stupanja odluke na snagu.

 Odluku o promeni uslova kupovine možete videti ovde.

 

Ovi uslovi važe I za kupovinu putem PLATNOG LISTIĆA I LIČNE KARTE.

 

Ukoliko ste vlasnik ili menadžer preduzeća, odnosno predstavnik sindikata možete se slobodno obratiti na:

ugovorisindikat@djaksport.com

tel.: +381 (0)11 3107 811

        +381 (0)11 3107 800

fax.: +381 (0)11 3107 808

Đak Sport Doo Beograd ©2024 Sva prava zadržana. Izrada Smart Web