Obrada i isporuka traju 1-2, maksimalno 5 radnih dana.

Besplatna dostava za kupovinu u iznosu preko 6000 RSD

Sindikalna na 12 rata (online), Platni listić na 5 rata (mpo)

10.000

Artikala

100+

Brendova

800

Zaposlenih

Organizacione vrednosti

Naše vrednosti su definisali naši zaposleni. Naše vrednosti su slika naše organizacione kulture i obrasca ponašanja svih zaposlenih bez izuzetka. Oslanjanjem na organizacione vrednosti u svakodnevnom radu pomažemo jedni drugima u ispunjavanju naše misije. Za naše trenutno zaposlene, naše organizacione vrednosti su merilo uspeha i deo radnog učinka, za one koji tek treba da postanu naši zaposleni one su kriterijum za odabir. Praktikovanjem naših organizacionih vrednosti posebno uvažamo potrebe naših kupaca i trudimo se da ih kupci osete u našoj svakodnevnoj saradnji. Naše vrednosti su proistekle iz univerzalnih moralnih načela i odabrane su tako da realno odslikavaju okruženje u kojem svakodnevno provedemo najveći deo svog dana.

Fleksibilnost

Prilagođavamo se promenama u vremenu, mestu i načinu rada. Uvažavamo potrebe kupaca i kolega kroz zajednički cilj ispred pojedinačnog interesa.

Poštenje

Nastojimo da objektivno procenimo svoje mogućnosti. Iznosimo istinito i precizno stanje stvari i ne prikrivamo greške. Cenimo i ističemo zasluge svakog pojedinca.

Odgovornost

Držimo reč, ispunjavamo obaveze u dogovorenim rokovima i stojimo iza svojih odluka. Tačno i blagovremeno prenosimo informacije i obaveštavamo o ishodu posla ili o razlozima kašnjenja. Brinemo o zaposlenima i imovini firme.

Pozitivan stav

Sa verom u uspeh ne odustajemo od cilja iako na prvi pogled deluje nedostižno. Uz vedar duh od problema stvaramo izazove i ličnim primerom doprinosimo imidžu kompanije.

Lojalnost

Pripadamo zajedničkim vrednostima i kroz proverenje usvajamo promene. Poštujemo propisana načela poslovanja i čuvamo poslovne tajne naše kompanije.

Đak Sport Doo Beograd ©2023 Sva prava zadržana. Izrada Smart Web