Obradujte sebi drage osobe!

Ukoliko niste sigurni šta bi se dopalo nekom vama posebnom, ne brinite. Darujte mu POKLON VAUČER i dopustite da sam odabere svoj poklon u kome će uživati! Kompanija Đak je svojim kupcima omogućila kupovinu poklon vaučera i online!

U ponudi su poklon vaučeri u iznosu od 1.000, 3.000, 5.000 i 10.000 dinara. Vi odaberite iznos i poklonite vaucer dragim osobama ili kolegama, koje ih mogu iskoristiti u nekom od brojnih maloprodajnih objekata Đak Sporta, širom Srbije.

Prilikom plaćanja odabranih artikala poklon vaučerima kupcima su na raspolaganju sve trenutno aktuelne akcije, sa kojima će ih upoznati kolege pri poseti.

Ukoliko prilikom poručivanja odaberete način plaćanja platnim ili kreditnim karticama za online plaćanje, poklon vaučer može biti isporučen na vašu adresu ili vama drage osobe.

U slučaju je neophodno da za isporuku navedete njeno ime i prezime, adresu i kontakt telefon. Nakon što dobijete potvrdu da je porudžbina uspešno evidentirana, odgovorite na primljeni email i prosledite nam tekst poruke koju želite da prosledimo uz poklon vaučer.

Ukoliko ste vlasnik preduzeća ili predstavnik sindikata, a zainteresovani ste za naš poklon vaučer ili biste želeli neki iznos koji nije naveden u ponudi, budite slobodni da nam se obratite za dodatne informacije na email info@djaksport.com ili pozovite kontakt centar na broj 0800-100-505.

Poklon vaučer odaberite ovde