Đak ti poklanja još više! – 2000 rsd popusta na patike, cipele, jakne i komplet trenerke

Ne propusti priliku da uštediš novac na vrhunskim brendovima sportske opreme u Đak Sport-u. Za kupovinu bilo kog para PATIKA, CIPELA, ali i JAKNI, PRSLUKA i KOMPLET TRENERKI Đak je obezbedio poklon popust u iznosu od 2.000 rsd. Ali to nije sve! Ovaj poklon popust možeš da iskoristiš i na VEĆ SNIŽENE CENE.

Ove godine su POPUSTI baš u modi, a ti ne želiš da prekoračiš svoj bužet?  Kada je sportska oprema u pitanju svi volimo dobar popust zar ne?

PATIKE

 Đak Sport ti pruža mogućnost za kupovinu patika koje su izrađene od visokokvalitetnih materijala koji će ti pružiti optimalnu potporu i udobnost. Širok asortiman patika svetski modnih brendova kao što su Nike, Adidas, Hummel, Puma, Joma, Skechers, Mizuno, Merrel, Salomon i drugi će ispuniti sva tvoja očekivanja. Budi u toku sa trendovima i izrazi svoju individualnost kroz trendi patike.

CIPELE

Vodootporne i tople cipele za planinarenje za sve uzraste po idealnoj meri cene i kvaliteta potražite u Đaku. Iz naše ponude izdvajamo i Waterproof Copperminer modele kao i Gri sport sa Vibram - đonom, koja nudi maksimalne performanse, komfor i udobnost, kao i stabilnost stopala.

U našoj ponudi se, takođe, nalazi i kvalitetna obuća koja ima delimičnu zaštitu od vode i pruža adekvatnu zaštitu u uslovima koji nisu ekstremni.

JAKNE

U Đak kolekciji možete pronaći veliki izbor kvalitetnih jakni po odličnim cenama! Osim što će te zagrejati, pružiće ti i osećaj uživanja u modernim krojevima i kvalitetnim materijalima. Bilo da tražite jaknu za šetnju gradom, izlet u prirodu ili neku drugu priliku, u Đak asortimanu možete  otkriti jakne koje su savršene za sve one koji traže toplinu i udobnost u hladnim danima.  

KOMPLET TRENERKE

Naša ponuda uključuje različite modele i stilove trenerki, od klasičnog do modernog dizajna, a što je najbitnije pružaju

udobnost i slobodu kretanja tokom svih aktivnosti. Ovo je odličan izbor za sve koji su u potrazi za trendi komplet trenerkama koje će trajati. Dakle, ukoliko želiš da se obučeš u komfor I stil, ne čekaj! Poseti neku od naših Đak Sport radnji širom Srbije i pronađi svoju idealnu trenerku koja će ti pružiti samopouzdanje i udobnost.

Đak Sport ti nudi veliki izbor sportske opreme vodećih brendova, po privlačnim cenama, kao što su Nike, Adidas, Hummel, Kappa, Eastbound i mnogi drugi. Kupovina PATIKA, CIPELA, JAKNI, PRSLUKA ili KOMPLET TRENERKI, ne samo da ti omogućava uštedu novca, već ti pruža mogućnost da eksperimentišeš svojim stilom i proširiš svoju sportsku kolekciju modelima poznatih svetskih brendovima.  

Ne zaboravi da istražiš i naš online shop djaksport.com i iz udobnosti svog doma obaviš kupovinu.

Zato nikako nemoj da propustiš ovu priliku i požuri u najbližu Đak Sport radnju jer akcija traje do 15. Oktobra.